Noćna akcija HR navijača

 FACEBOOK CFE - MI HRVATI
OVO MOGU SAMO ONI

Pojavili se kadrovi iz velike noćne akcije HR navijača: ‘Kada Vatreni otvore oči, vidjet će našu poruku!‘

Nekoliko kamenih blokova pored hotela Hilton u Dohi dobilo je prepoznatljive boje
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2022. 07:51

Hrvatski nogometni reprezentativci danas će od 16 sati po našem vremenu istrčati na teren u utakmici 3. kola Svjetskog prvenstva protiv Belgije. Pobjedom bi izabranici Zlatka Dalića možda osvojili i prvo mjesto u našoj skupini te tako ponovili uspjeh iz tog dijela natjecanja otprije četiri godine u Rusiji. Vatrenima je i bilo kakav remi dovoljan za prolaz u osminu finala, dok bi porazom vjerojatno ispali s natjecanja, ovisno o rezultatu druge utakmice, one koju će u isto vrijeme odigrati Maroko i Kanada.

O porazu jasno, nitko od navijača niti ne pomišlja uoči ključne utakmice HR reprezentacije na Mundijalu u Kataru. Navijači su jutros ponovno ispred hotela Hilton, onoga gdje odsjedaju Vatreni, razvukli 200-metarsku zastavu i pjesmom pozdravili nogometaše. Vatreni se ovoga puta nisu spuštali na plažu, već su ostali u hotelu, fokusirani na ono što ih čeka u četvrtak popodne.

U prošloj noći su pak, svoju akciju imali navijači iz udruge CFE - Mi Hrvati. Oni su obojali i ukrasili velike kamene blokove u blizini hotela. Prepoznatljiva crveno-bijela kombinacija tako je bila izravno na pogledu nogometaša iz njihovih soba, a u tom je smjeru išla i poruka udruge:

- Članovi našeg Kluba upravo su završili farbanje i ukrašavanje velikih betonskih blokova uz plažu ispred hotela Hilton u kojem spavaju naši reprezentativci. Od trenutka kad otvore oči na dan odluke, šaljemo im poruku hrvatskih navijača: Pokažite svijetu kako igraju Hrvati! U boj! U boj ! Za narod svoj! - stoji u objavi udruge CFE - Mi Hrvati.

Linker
24. travanj 2024 06:11