PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Portugalac opet napravio scenu: ‘Ovo je najvažniji nogometni turnir i ne čeka baš nikoga, pa čak ni Ronalda‘

Cristiano Ronaldo nije bio zadovoljan činjenicom da ga je izbornik Santos ostavio na klupi
Piše: SNObjavljeno: 07. prosinac 2022. 06:45

Nogometaši Portugala impresivno su izborili četvrtfinale svjetskog prvenstva nakon što su s visokih 6-1 bili bolji od Švicarske u osmini finala.

Zvijezda večeri bio je Goncalo Ramos, 21-godišnjak koji je pronašao mjesto u udarnoj momčadi Portugala umjesto Cristiana Ronalda. On je postigao tri pogotka na utakmici, dok su po jedan dodali Pepe, Raphael Guerreiro i Rafael Leao.

Portugal je početkom drugog poluvremena poveo 4-0 čime je utakmica bila riješena, a do kraja se s obje strane igralo prilično neobavezno. Počasni pogodak za Švicarce dao je Manuel Akanji.

image
JEWEL SAMAD Afp

Treba istaknuti kako Cristiano Ronaldo nije bio zadovoljan činjenicom da ga je izbornik Santos ostavio na klupi, dok bivši branič Serie A, Daniele Adani vjeruje kako se za takvo nešto imao potpuno pravo.

"Svjetsko prvenstvo je najvažniji nogometni turnir i ne čeka nikoga, pa čak ni Ronalda. On može biti koristan čak i u zadnjih 20 minuta ako više ne može igrati cijelu utakmicu na određenoj razini, pod uvjetom da ima pravi stav."

Treba reći kako je Adani postao jedan od najpoznatijih stručnjaka u Italiji, posebno nakon poznate svađe s trenerom Juventusa Massimilianom Allegrijem 2019.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Bi li se iti jedna druga zvijezda ponašala kao Cristiano Ronaldo? Kako odmoriti najzaslužnije Vatrene pred utakmicu s Brazilom? Na ta i druga pitanja u novom Mundocastu odgovara nekadašnji proslavljeni nogometaš Dario Šimić.

Linker
25. travanj 2024 01:04