ZELJKO PUHOVSKI
TRENER SVIH TRENERA

Potresan Ćirin odgovor: ‘Daliću, ostavio si me na životu još malo! Potvrdio si najveću istinu o Hrvatskoj‘

Hrvatska slavi treću povijesnu medalju na Mundijalima, a Dalić, kao i Ćiro, sada ima i osvojenu broncu
Piše: Andro PolićObjavljeno: 17. prosinac 2022. 19:07

Posvećujem ovu pobjedu čovjeku koji je sve ovo započeo još 1998., a to je Ćiro Blažević. Šefe, ovo je za vas, vi ste sve počeli. Ja mogu osvojiti pet medalja, ali on je trener svih trenera… zavapio je tim riječima Zlatko Dalić u prvom razgovoru nakon osvajanja bronce.

U Kataru slavimo povijesnu treću medalju na Mundijalima, a odmah po završetku utakmice protiv Maroka okrenuli smo Ćirin broj, koji je vrlo emotivno proživio novu medalju, a posebno i riječi izbornika.

image

Miroslav Ćiro Blažević i Zlatko Dalić

ZELJKO PUHOVSKI Cropix

- Jesam, sine moj, čuo sam njegove riječi, ganule su me jako. Mene je Dalić ostavio na životu još malo. Vidio sam što mi je Dalić poručio. Zahvalan sam mu na svemu, zahvalan sam mu na tome što je ponovno obradovao hrvatski narod. On je vodio ovu momčad hrabro kao što je Napoleon vodio svoju vojsku i tako opet potvrdio jednu istinu: Hrvatska je nogometna velesila, najveća na svijetu! - poručio je Ćiro, glasno i emotivno.

Kao i kod njegove legendarne francuske generacije, "vatreni" se u domovinu ponovno vraćaju s broncom, ali dakako, ona je za sve nas puno sjajnija.

- Obradovali su cijelu naciju, sve su nas razdragali. Dalić i njegovi igrači napravili su sve nas sretnima do neba. Navijači su bili čudesni kao i sami igrači na terenu. Hrvatska danas može biti samo neizmjerno ponosna! Hvala ti, sine moj - zaključio je Ćiro razgovor.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska je osvojila treće mjesto na SP-u u Kataru, a odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Maroka u Mundocastu je analizu utakmice donio Ilija Lončarević. Proslavljeni trener je opisao zbog čega je Luka Modrić fenomen, Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu, a Ivan Perišić nevjerojatan na ovoj poziciji. Pogledajte cijelu Mundocast:

Linker
26. travanj 2024 02:35