Mirko Antonio Čolak

 

 -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/Shutterstock Editorial/Profimedia
‘JAKO SMO RAZOČARANI‘

Prvi hrvatski golgeter, igrač rujna, listopada..., a ne ide na SP? ‘Ako ga Dalić nije pozvao sad, neće nikad‘

Mediji bliski Rangersima uzrujani su odlukom Zlatka Dalića da najefikasnijeg strijelca ne vodi u Katar
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 09. studeni 2022. 15:31

Izbornik Zlatko Dalić objavio je popis od 26 igrača koji će putovati na Svjetsko prvenstvo u Katar. Osim svih nogometnih fanatika u Hrvatskoj, objavu su jedva čekali i u Škotskoj, točnije u Ibrox Noiseu - portalu koji donosi sve novosti vezane uz Glasgow Rangerse. Odmah nakon službenog popisa, spomenuti je škotski medij napisao kako je izostavljanje Antonija-Mirka Čolaka, šok.

image
PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Ibrox Noise je ranije ovoga tjedna odabrao šestoricu Rangersovih igrača koji bi trebali nastupati na Mundijalu, a osim Čolaka, na njihovom je popisu bio i Borna Barišić koji će za razliku od svog klupskog kolege, putovati u Katar. Posebno su kritizirali pozivanje Ante Budimira koji je ove sezone u 11 ligaških nastupa u dresu Osasune postigao samo jedan pogodak. Čolak ih je s druge strane u 13 nastupa postigao 11 i trenutno je vodeći strijelac lige, a nakon što je osvojio nagradu za najboljeg igrača u rujnu i listopadu osvrnuo se i potencijalan poziv izbornika:

- Velika je čast biti na širem popisu. Predstavljati svoju državu na velikom natjecanju je jedna od najvećih stvari koje možete napraviti kao nogometaš. To je moj cilj još otkako sam bio dijete. Izbornik će odlučiti što je najbolje, a ja se nadam da mogu biti dio ekipe jer bi to bilo ispunjenje sna - govorio je Čolak koji će na ispunjenje sna morati još malo pričekati.

- I jesmo i nismo iznenađeni, ljuti nas što je Čolak rekao istinu, zaslužio je poziv za formu svog života. Razočarani smo zbog našeg čovjeka, ako ne ide na SP na ovom vrhuncu svoje karijere protiv ljudi koji imaju više nogu nego golova ove sezone, vjerojatno više nikada neće dobiti poziv - napisao je, očito frustriran autor teksta o napadaču Rangersa na Ibrox Noiseu.

Linker
25. travanj 2024 07:44