Breel Embolo nije želio slaviti gol

 FABRICE COFFRINI Afp
KRV (NI)JE VODA

Rođeni Kamerunac pokopao Kamerun, izbornik poraženih: On je moj mlađi brat, ponosan sam na njega!

‘Često se čujemo telefonom. Samo zato što smo u različitim timovima, ne znači da još nismo braća‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. studeni 2022. 15:32

Kameruncima je presudio igrač rođen u Kamerunu. Pogodak Breela Embola bio je dovoljan za trijumf Švicarske protiv "Nepobjedivih lavova".

Kamerunski izbornik Rigobert Song međutim nije očajavao, kazao je kako je ponosan na "mlađeg brata", kako je nazvao napadača švicarske reprezentacije koji ga je koštao poraza.

- Jako se dobro znamo, on je moj mlađi brat. Često se čujemo telefonom i želim mu čestitati. Samo zato što smo u različitim timovima, ne znači da još uvijek nismo braća... Nije slavio svoj gol, ali sve je to dio nogometa. Sretan sam zbog njega i ponosan na njega. On je u švicarskoj reprezentaciji, naravno da bih volio da je na mojoj strani, ali takav je život - kazao je Song.

Kamerun je dominirao na prvom dijelu u kojem je stvorio tri velike prilike, ali izostala je realizacija.

- Nedostajao nam je samo pogodak. Bili smo gladni pobjede, ali gol nije došao... Ako pogledate našu momčad, samo trojica od 26 igrača imaju iskustvo Mundijala. Ovo je nova generacija igrača. Ali ostalo je još za igrati, nismo izgubili nadu. Pogreške koje smo napravili danas nećemo ponoviti u sljedećoj utakmici - poručio je Song.

image

Rigobert Song

KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

Linker
25. travanj 2024 17:42