PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
NISU SE POJAVILI

FOTO: Ronaldo srušio rekord i izveo suigrače na luksuznu večeru usred SP-a, ali trojica su ga odbila?

Kapetan Portugala htio je počastiti suigrače iz reprezentacije, no nisu se svi odazvali
Piše: SNObjavljeno: 26. studeni 2022. 18:08

Portugal je s 3:2 pobijedio Ganu u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru. Cristiano Ronaldo je zabio prvi gol za Portugal, a nakon pobjede kapetanski je odlučio pozvati svoje suigrače na zajedničku večeru u luksuzni restoran Tatel de Doha.

Ronaldo je suigrače počastio nakon što je postao prvi igrač koji je dao najmanje po jedan gol na pet svjetskih prvenstava, a večera je poslužila i kao team building. Iako su suigrači uglavnom s oduševljenjem prihvatili Ronaldov poziv, bilo je i onih koji su odbili doći na večeru koju je organizirao Cristiano.

Prema pisanju engleskih medija, trojica od 25 Ronaldovih suigrača se nisu pojavila na večeri. Jose Sa, Bernardo Silva i Joao Cancelo su u Kataru u pratnju svojih obitelji i slobodno vrijeme su odlučili provesti sa svojima najdražima radije nego da odu na večeru koju je organizirao Ronaldo.

Nije poznato je li im netko to zamjerio, no činjenica je da se samo njih trojica nisu pojavila. Ronaldo je nedavno dobio i raskid ugovora s Mancehster Unitedom s kojim se rastao nakon što je dao kontroverzni intervju Piersu Morganu u kojem je iskritizirao i klub i bivše i sadašnje trenere i igrače.

Brojni suigrači iz reprezentacije su stali uz njega i pružili mu podršku uoči SP-a u Kataru.

"Ronaldo je najbolji kad je najteže. Svi će upoznati tu njegovu energiju i snagu na ovom prvenstvu. Idemo dalje, vjerujemo u našu ekipu", poručio je Bruno Fernandes.

Ronaldo s Portugalom, nakon naslova europskog, želi i naslov svjetskog prvaka. Iduća prepreka na tom putu bit će im Urugvaj koji je u prvom kolu odigrao 0:0 s Južnom Korejom.

Linker
25. travanj 2024 10:54