ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
SUDAČKA ANALIZA BY OPTIMA RENT

Skandalozan penal za Argentinu: ‘Žao mi je što svjedočim nevjerojatnoj odluci, neprihvatljivo!‘

‘Iako ne vjerujem u teorije zavjere, moram reći da je ono što je rekao Pepe imalo smisla‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 13. prosinac 2022. 21:01

Hrvatska je jako dobro otvorila utakmicu protiv Argentine. Messi i društvo su bili potpuno uštopani, a može se reći da su Vatreni imali i više od igre u prvih pola sata. Ali, potom je u 32. minuti sudac Orsato odlučio pokazati na jedanaesterac kojeg je u pogodak pretvorio Leo Messi dvije minute kasnije. Situaciju je za SN prokomentirao Bruno Marić.

- Iako nisam od onih koji vjeruju u teorije zavjere, moram reći da je ono što je rekao Pepe imalo smisla. Da je Argentina doista favorizirana. Naime, odluka iz 32. minute ukazuje na takvu mogućnost, ovaj kazneni udarac nije postojao, Livaković nije napravio prekršaj. To je mogao biti samo prekršaj na golmanu. Žao mi je što svjedočim jednoj nevjerojatnoj odluci suca Orsata, odluci koja ima izravan utjecaj na rezultat. Nepravedno i neprihvatljivo!

image
JACK GUEZ Afp


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Nemoguće da smo to napravili, nevjerojatno neozbiljno! Toliko naivno da čovjeku bude neugodno". Tim je riječima Ilija Lončarević u našem Mundocastu komentirao situaciju kod drugog primljenog gola od Argentine, nakon našeg kornera. Što misli o jedanaestercu iz kojeg su Argentinci poveli i sve druge stvari vezane uz utakmicu polufinala SP-a pogledajte u našem Mundocastu:

Linker
13. travanj 2024 20:53