KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
PAO NA PRODUŽECIMA

Slavni reper uložio milijun dolara na pobjedu Argentine i, usprkos slavlju Messija i društva, sve izgubio

Kanadski reper Drake bi, da je oklada bila dobitna, osvojio 2.75 milijuna dolara
Piše: SNObjavljeno: 19. prosinac 2022. 07:59

Završilo je još jedno Svjetsko nogometno prvenstvo, a osvojila ga je Argentina koja je u finalu boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedila Francusku. Na slavlje Argentine se kladio i slavni kanadski reper Drake, no usprkos tome što je Leo Messi podignuo pehar, Drake je izgubio milijun dolara.

Drake je uložio milijun dolara u pobjedu Argentine uz potencijalni dobitak od 2.75 milijuna, dok je njegov prijatelj. casino streamer Roshtein, pravog imena Ishmael Schvartz jednak novac uložio na Francusku što bi mu u slučaju njihove pobjede donijelo 2.85 milijuna.

Iako je Leo Messi na kraju s Argentinom i osvojio naslov, to je uspio napraviti tek nakon izvođenja jedanaesteraca, a dvojac je igrao na pobjedu svojih momčadi u 90 minuta pa im oklade nisu bile dobitne.

Drake je već poznat po svojim enormnim okladama. Tako se kladio na Supwerbowl na kojem je zaradio 1.4 milijuna dolara nakon što je uložio 1.26 milijuna, a izgubio je dva milijuna kladeći se na UFC borbu u kojoj je prvak srednje kategorije Israel Adesanyawas izgubio od Alexa Pereire.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

U posljednjem Mundocastu u gostima nam je bio Ilija Lončarević s kojim smo komentirali finale između Argentine i Francuske, ali i ocijenili pojedinačni učinak hrvatskih nogometaša u Kataru. Pogledajte tko je bio najbolji, a tko je mogao dati više:

Linker
03. svibanj 2024 06:10