KENZO TRIBOUILLARD Afp
NOVI ZAOKRET?

Šokantne najave za Vahu iz Maroka: Sprema utakmicu s Hrvatskom, a već su odlučili kad će mu uručiti otkaz!?

Marokanci će u Kataru igrati u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, tko će ih voditi?
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2022. 12:39

Situacija se mijenja iz dana u dan, a pojedini marokanski mediji javljaju da bi bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić ipak trebao dobiti otkaz i tako propustiti nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Informacije se, ponovimo, mijenjaju svakodnevno. Već se nekoliko puta spominjao raskid suradnje, pa onda 'primirje' i tako u krug... Vahi, podsjetimo, dio tamošnje nogometne javnosti zamjera na lošim odnosima s pojedinim zvijezdama koje je još ranije otpisao. Najzvučnija imena na tom popisu su ona Hakima Ziyecha, Nasira Mazraouija i Abderrazaka Hamdallaha.

Portal Lions de l'Atlas donosi priču po kojoj je navodno Nogometni savez Maroka već odlučio raskinuti suradnju s bivšim trenerom Dinama i da će mu tu vijest priopćiti čim doputuje u Maroko. Prema nekim informacijama, otkaz mu mogu uručiti samo u njegovom prisustvu i upravo se stoga čeka njegov dolazak u zemlju. Kao datum do kojeg bi ova priča trebala biti gotova spominje se 1. svibnja.

"Vahid Halilhodžić je trenutno izbornik reprezentacije Maroka. Njegova vrata su otvorena za sve igrače bez obzira jesu li u prošlosti ovdje imali problema. Trenutno je naš odnos s Halilhodžićem dobar. Doći će s odmora i onda ćemo s njim započeti razgovore oko priprema za Svjetsko prvenstvo te oko problema s pojedinim igračima.", nedavno je izjavio predsjednik tamošnjeg Saveza Faouzi Lekjaa...

Podsjetimo, Maroko će u Kataru igrati u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.

Linker
20. travanj 2024 11:22