Utučeni španjolski nogometaši

 ODD ANDERSEN Afp
FOTKA JE POSTALA VIRALNA

Španjolcima se narugala i poznata aviokompanija, evo kakvu su im poruku ostavili nakon ispadanja sa SP-a

‘Čuli ste za patuljka na polici, a sada se pripremite za...‘, stoji u objavi koja kupi "lajkove".
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2022. 23:11

Sa španjolskom nogometnom reprezentacijom se nakon ispadanja od Maroka u osmini finala Svjetskog prvenstva, blago rečeno, sprda dobar dio nogometne javnosti. Svi oni koji ovih dana prate zbivanja iz Katara ne mogu se načuditi tome kako je "Crvena Furija", kao jedan od glavnih favorita za osvajanje naslova svjetskog prvaka, zapravo loše odigrala utakmicu s Marokancima. Iako, taj isti Maroko na startu turnira je dobro namučio Hrvatsku. Izabranici Zlatka Dalića s njima su odigrali 0:0, baš kao i Španjolska, uz dodatak da su Španjolci kasnije ispali nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca.

Društvene mreže preplavili su memeovi i reakcije navijača, a posebno se istaknula objava niskobudžetne aviokompanije Ryanair. Ljudi iz "social" odjela te tvrtke odlučili su također malo "podbosti" Španjolce pa su na Twitteru objavili šaljivu poruku.

U njoj stoji: "Čuli ste za patuljka na polici, a sada se pripremite za..."

Fotomontaža uključuje prvih 11 Španjolske, igrače koji su započeli susret s Marokom, kako stoje na jednom od Ryanairovih zrakoplova na putu prema kući.

Pojašnjenja radi, na engleskom objava glasi: "You’ve heard of elf on the shelf, now get ready for…", a logičan nastavak rečenice je "Spain on the plane", odnosno "Španjolska na avionu".

Objava je u nešto više od 4 sata skupila preko 70 tisuća "lajkova" na Twitteru.

Linker
26. travanj 2024 18:22