TOM DUBRAVEC Cropix
VATRENI JE HIT

Španjolski i engleski velikani se uključuju u utrku za Josipa Juranovića, Celtic čeka brutalna zarada

Hrvatski reprezentativac bi uskoro mogao napustiti Celtic, a zainteresiranih ne nedostaje
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. prosinac 2022. 13:05

Nakon što je Torino stupio u kontakt s Celticom, pojavio se novi klub zainteresiran za dovođenje desnog beka Vatrenih Josipa Juranovića.

Za usluge člana škotskog prvaka zainteresiran je i španjolski prvoligaš Espanyol, a još ranije su Juranovića na popis potencijalnih akvizicija stavili skauti Barcelone i Newcastle Uniteda, piše TuttoMercatoWeb.

Celtic je već pripremio teren za transfer bivšeg člana Hajduka i varšavske Legije. U siječnju u Glasgow stiže desni bek kanadske reprezentacije Alistair Johnston iz Montreala za tri i pol milijuna eura, dok će škotski velikan za Juranovića navodno tražiti – 17 milijuna funti!

Za Newcastle to ne bi trebao biti nikakav problem, a jasno je da Svrake mogu igraču ponuditi i veliku plaću. Nagađa se kako bi interes Espanyola mogao potaknuti čelnike Newcastlea da što prije krenu po hrvatskog nogometaša koji je zahvaljujući odličnim igrama na Svjetskom prvenstvu u Kataru postao ‘vruća roba‘ zimskog prijelaznog roka.

Juranović ima 27 godina, a njegova je tržišna vrijednost na Transfermarktu procijenjena na 6,5 milijuna eura. Celtic ga je Legiji platio tek tri milijuna eura u kolovozu 2021. godine te bi sad na njemu mogao ostvariti lijepu zaradu.

Prvi odabir menadžera Newcastle Eddieja Howea na poziciji desnog beka u je engleski reprezentativac Kieran Trippier.

Linker
12. svibanj 2024 16:16