SN

Sportske novosti i KIA vas vode na utakmicu Hrvatska – Maroko!

Idemo u Dohu i pokažimo kako se bodre i vole Vatreni
Piše: SNObjavljeno: 11. studeni 2022. 15:20

Vatreni Svjetsko prvenstvo otvaraju protiv Maroka. I to je ozbiljan suparnik, koji u svojim redovima ima nekoliko sjajnih igrača (Hakim Ziyech, Bono, Nayef Aguerd...). Maroko je plasman na SP izborio pod vodstvom Vahida Halilhodžića, koji je nakon sjajnog rezultata ljetos bio smijenjen. Razlog se zna - nekoliko najvećih zvijezda izbacio je iz reprezentacije, jer nisu bili spremni provoditi njegov program. Stoga je Vaha mjesecima živio pod velikim pritiskom navijača, te čelnika Saveza koji su tražili da zvijezde predvođene Ziyechom vrati u reprezentaciju. Što je Vaha uredno odbio, a oni su mu na koncu uredno uručili - otkaz.

Nama je - takav je stav mnogi stručnjaka - dobro to što Halilhodžić neće predvoditi Maroko, jer nas poznaje u dušu i jer je majstor obrane. S druge strane ovaj novi Maroko je individualno puno jači, ali i daleko ranjivijih u obrani, kao i nedovoljno homogeniziran u igri. Sve bi to Hrvatskoj trebalo odgovarati.

Maroko će pak s tribina bodriti oko 10.000 njihovih navijača. Vatrene će podržati 2.000 Hrvata koji se spremaju put Dohe. A podrška svakog navijača za Modrića i društvo puno znači. Posebno u prvoj utakmici na SP-u koja je često najvažnija.

Zato - idemo u Dohu, idemo u Katar, pokazati kako Hrvati navijaju i koliko vole svoje igrače.

Sportske novosti i KIA dijele 5 x 1 ulaznicu za utakmicu Hrvatska – Maroko, koja se igra u srijedu 23.11.2022.

Zadatak čitatelja je da nam pošalju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zašto bi baš oni trebali osvojiti ulaznicu.

Nagradni natječaj traje od 11.11.2022. do 15.11.2022. godine do 12:00 sati.

Svi dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila sa kojeg su nam pisali.

Pravila nagradnog natječaja potražite na portalu ovdje.

Sretno!

Linker
24. travanj 2024 23:30