Ivica Olić i Kevin De Bruyne

 JACK GUEZ Afp
RASPAD SISTEMA

Sprema se novi udarac za momčad koja je dugo bila svjetski vrh: Nakon Hrvatske odlazi i najveća zvijezda?

Upitno je hoće li najveća imena u belgijskoj reprezentaciji ostati i dalje u nacionalnoj vrsti
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 02. prosinac 2022. 15:09

Iza nekoliko velikih imena Belgije stoji upitnik o njihovoj budućnosti u reprezentaciji. Što će biti s apsolutnom zvijezdom momčadi Kevinom De Bruyneom?

Nije jasno hoće li De Bruyne nastaviti s reprezentacijom. Veznjak ima tek 31 godinu, tako da u principu ima još nekoliko godina pred sobom. No, mogao bi se odlučiti fokusirati samo na Manchester City. Posebno nakon što je u Kataru bio vidljivo frustriran onim što se događalo u taboru Belgije.

"De Bruyne može dati prednost Manchester Cityju. Je li onaj zagrljaj s Robertom Martinezom bio i njegov oproštajni zagrljaj?", piše Het Nieuwsblad.

image

Romelu Lukaku ne skriva razočaranje svojim izvedbama

GABRIEL BOUYS Afp

Upitnik stoji i iza imena Edena Hazarda i Romelua Lukakua. Nitko od njih trojice nakon toga nije razgovarao s novinarima. Hazard bi doduše najprije trebao riješiti svoj status u Real Madridu, gdje već tri godine ne igra, ali je i prije SP-a javno poručio da se iz Madrida ne miče prije ljeta.

La Gazzetta dello Sport je pak izvijestila da se Lukaku ‘slomljenog srca‘ nakon ispadanja reprezentacije sa Svjetskog prvenstva odlučio odustati od planiranog odmora. Lukaku će se umjesto toga vratiti u milanski Inter i već za tri dana početi s treninzima, jer želi vratiti svoje tijelo u vrhunsko stanje što je moguće ranije.

Na prvu neobična odluka nakon svega što je proživio u srazu s Hrvatskom. Očekivalo se da će "nestati" barem na 10 dana dok koliko toliko ne zacijele rane koje je zadobio u toj utakmici. Međutim, Lukaku očito želi svima, a možda najviše sebi dokazati da su promašaji u utakmici s Vatrenima bili plod njegove tjelesne nepripremljenosti i manjka utakmica, a ne njegove centarforske klase...

Linker
20. travanj 2024 12:18