Paulo Bento i Anthony Taylor

 KHALED DESOUKI Afp
SUDAČKA ANALIZA by OPTIMA RENT

Sudac koji bi iz puno razloga trebao odgovarati Hrvatskoj, evo zašto je Taylor dobar izbor za Vatrene

‘Od njega očekujemo kvalitetno suđenje, jer se radi o iskusnom sucu iz Engleske‘, smatra Bruno Marić
Piše: SNObjavljeno: 29. studeni 2022. 22:39

Za SN analizira Bruno Marić:

Nakon odličnih predstava sudaca na naše prve dvije utakmice, treću utakmicu će suditi Anthony Taylor. Kako smo i očekivali, europski sudac u trećoj utakmici. Od njega očekujemo kvalitetno suđenje, jer se radi o iskusnom sucu iz Engleske.

Premier liga je natjecanje u kojem suci dopuštaju maksimalni razvoj igre, pa nema razloga da to ne bude i sada. Hrvatskoj to odgovara iz puno razloga. Najvažniji je razlog to što tako naši vezni igrači mogu organizirati igru na željeni način.

image

Anthony Taylor na utakmici između Južne Koreje i Gane

ODD ANDERSEN Afp

Suđenje je vrlo zahtjevan posao i lošim ulaskom u utakmicu, sudac može imati loš dan. S obzirom na najveću nogometnu smotru, siguran sam kako će se i Antony Taylor dobro pripremiti za utakmicu, te će susret voditi na korist nogometu. Iako Anthony Taylor nije klasični premierligaški sudac u smislu kartona i sigurno nije jedan od onih koji lagano posežu za kartonima, što ne znači da ne zna prepoznati trenutak u kojem će kartonima smiriti bilo kakva iščašena ponašanja u vidu nesportskih ponašanja ili previsoke razine agresivnosti.

Sretno nam bilo prvo Belgije! Samo Hrvatska!

Linker
28. travanj 2024 06:21