Tomašević, Kustić i Modrić

 CROPIX
NOĆ NAKON POBJEDE

Tomašević zvao Kustića, ovaj mu poručio ‘hoćemo stadion‘, a onda je mobitel uzeo Modrić

Nakon što se Vatreni vrate s još jednog velikog turnira to će biti glavna tema
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 10. prosinac 2022. 12:57

Sve oko Vatrenih u Dohi sada je sjajno i bajno, nadamo se da će se tako i nastaviti...

- Gdje je Neymar – s razvučenim smiješkom od uha do uha pitao nas je zaštitar na ulazu u hrvatski kamp Al Ersal 3.

- Plače i ide kući – tapšao ga je drugi.

I ti momci koji od 18. studenoga čuvaju Vatrene sretni su zbog uspjeha Hrvatske. Bilo bi krasno da ih poslodavac nagradi jer prije koji dan prijetili su štrajkom, tražili povišicu. Imaju plaću 3200 kuna, a umjesto osam sati rade po 12 sati. Nisu više htjeli tako. I dalje su ovdje isti, valjda je to sređeno.

U hotelu Hilton feštalo se do tri sata, neki i duže. No, to se odnosi na navijače, ljudi iz HNS-a, pojedine novinare i goste. Našla se u baru kraj plaže i pokoja supruga igrača, međutim reprezentativci su ostali u svojem sektoru hotela, nisu se spuštali među druge, osim kratko Oršić, proslavili su, ali kako je Ivan Perišić upozorio treba čuvati snagu za polufinale.

Marijana Kustića, čelnika HNS-a nazvao je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, čestitao, kazao da se u hrvatskoj prijestolnici slavi, a Kustić mu je poručio "Hoćemo stadion" i gurnuo mobitel u ruke Luki Modriću. Što su točno gradonačelnik i Modrić razgovarali ne znamo, ali čuli smo da mu je Luka rekao kako hrvatski nogomet treba i zaslužuje pravi stadion na što mu je Tomašević obećao da će tako biti. Da će učiniti sve da bude napravljen.

Nakon što se Vatreni vrate s još jednog velikog turnira to će biti glavna tema jer zaista treba biti nesklon Hrvatskoj da si na poziciji i da ne učiniš sve da nogometaši imaju arenu dostojnu njihove veličine.

Zanimljivo je bilo i u loži Education City stadiona. Zvonimir Boban i Dejan Savićević, nekadašnji suigrači u Milanu i prijatelji zajedno su gledali susret. Boban je cvao od sreće, nedavno nam je kazao kako je Hrvatska zajebana momčad i sve joj je moguće, a Savićević se rugao Bruni Petkoviću koji nije dobro ušao u susret.

- Gdje ste ovoga našli – govorio je da bi nakon njegova gola prokomentirao;

- Vi i da kravu uvedete, zabila bi gol.

Dejane, Dejane...

Brazilske legende Cafu, Ronaldo, Robert Carlos pokupile su se iz lože bez riječi i pozdrav, za njih je poraz bio strašan šok, a HNS-ovci ističu da im je David Beckham čestitao.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Dalić i Modrić su napravili ključnu stvar! Hrvatska sada razmišlja na potpuno drugačiji način". To je jedan od zaključaka kojeg je donio Nikola Jurčević u našem novom Mundocastu u kojem smo analizirali sve viđeno na utakmici između Hrvatske i Brazila.

Linker
01. svibanj 2024 15:40