Maroko navijači

 ODD ANDERSEN Afp
IMAT ĆE OGROMNU PODRŠKU

Totalna ludnica u Maroku! Prema Dohi kreće 30 čarter letova s navijačima: ‘Napravili smo zračni most‘

Kompanija Royal Air Maroc (RAM) odlučila je u utorak i srijedu obaviti gotovo 30 posebnih letova
Piše: HinaObjavljeno: 12. prosinac 2022. 15:53

Marokanska zrakoplovna kompanija Royal Air Maroc (RAM) odlučila je u utorak i srijedu obaviti gotovo 30 posebnih letova između Casablance i Dohe kako bi prevezla marokanske navijače na polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva protiv Francuske, piše AFP.

“Kako bismo omogućili brojnim Marokancima koji žele bodriti reprezentaciju u njezinoj epopeji i doživjeti emociju polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva, Royal Air Maroc je uspostavio pravi zračni most između Casablance i Dohe, " stoji u priopćenju RAM-a objavljenom u ponedjeljak.

Gotovo 30 letova bit će osigurano "jumbo jetovima" uoči i na dan utakmice između zračne luke Mohammed V. u Casablanci, najmnogoljudnijem gradu u marokanskom kraljevstvu, i poprišta SP-a Dohe.

Walid Regragui, izbornik Maroka, u Dohi je u nekoliko navrata odao počast marokanskim navijačima, kao "12. igraču momčadi".

"Reprezentacija mora okupiti sve Marokance. U jednom smo trenutku bili podijeljeni. Ako smo uspjeli okupiti naše ljude oko nogometa, to je dobra stvar", rekao je.

Linker
19. travanj 2024 18:06