CHRISTOPHE SIMON Afp
ŠOK PRED KATAR!

Tudor potvrdio najgoru vijest za suparnika Vatrenih uoči početka SP-a! ‘Veselio se utakmici s Hrvatskom...‘

‘Ogled protiv Modrića i ostalih hrvatskih igrača doživljavao je kao ogromni izazov‘
Piše: JL.Objavljeno: 14. studeni 2022. 08:49

Važnu je pobjedu ostvario marsejski Olympique protiv Monaca, na gostovanju u Monte Carlu. Momčad Igora Tudora pobijedila je (3-2) izravnog konkurenta u borbi za plasman u Ligu prvaka. Gol odluke postigao je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, 29-godišnji Sead Kolašinac, na asistenciju Dimitrija Payeta, u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Bio je Payet asistentom i za drugi gol Olympiquea (postigao ga je Veretout). Učinak 35-godišnjeg playmakera, nekadašnjeg francuskog reprezentativca, jamačno će iznova potaknuti rasprave o njegovoj zapostavljenosti od strane hrvatskog trenera. Jer Payet se protiv Monaca pojavio na terenu tek nakon što se teško ozlijedio marokanski reprezentativac Amine Harit. Marokanac je na nosilima napustio travnjak stadiona Louis II i posve je izvjesno da će propustiti Svjetsko prvenstvo u Kataru...

image
VALERY HACHE Afp

- Amineova je ozljeda koljena ostavila traga na cijelu momčad. Trebalo nam je dosta vremena da se psihički konsolidiramo i vratimo u utakmicu. Cijeli smo tjedan razgovarali o Svjetskom prvenstvu. Amine se veselio utakmici s Hrvatskom. Ogled protiv Modrića i ostalih hrvatskih igrača doživljavao je kao ogromni izazov. Nažalost, sada mu predstoji višemjesečno mirovanje od nogometa. Ostvarili smo veliku pobjedu, ali ne osjećam radost zbog toga. Važne je bodove zasjenila teška ozljeda našeg igrača – kazao je Igor Tudor u mikrofone Prime videa, neposredno nakon utakmice.

image
VALERY HACHE Afp

Linker
19. travanj 2024 12:15