MANAN VATSYAYANA Afp
RUŽNI OBRAČUN

Uvrijeđeni napadač: Reći ću vam što se stvarno dogodilo, Leo Messi me stvarno razočarao!

U sukob se upetljao i Kun Aguero: ‘Prišao sam mu, rekao mu da začepi. Zašto inzistiraš na tome?‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 10. prosinac 2022. 19:50
Četvrtfinalna utakmica između Nizozemske i Argentine donijela je puno više od nogometa i otišla je dalje od jedanaesteraca koji su odlučili pobjednika utakmice.

U mix zoni došlo je do sukoba između Messija i nizozemskog napadača Weghorsta, koji je u mix zoni govorio o onom malom okršaju koji je imao s argentinskim nogometašem.

"Htio sam se rukovati s njim nakon utakmice, jako ga poštujem kao nogometaša, ali on je bacio moju ruku u stranu i nije htio razgovarati sa mnom. Moj španjolski nije baš dobar, ali on mi je izgovorio riječi bez poštovanja i to me razočarava, stvarno sam razočaran."

image

Wout Weghorst i Louis Van Gaal

ALBERTO PIZZOLI Afp

Bile su to riječi napadača koji je postigao dva gola za svoju momčad, nakon čega ga je Messi uvrijedio. Inače, u taj se incident upetljao i Kun Agüero, veliki Messijev prijatelj, koji je stao u obranu svog zemljaka. Na društvenim mrežama osvanula je snimka na kojoj se Kun svađa s Weghorstom.

Rasprava se ne čuje jasno u videima, ali Agüero je ESPN-u otkrio da su on i Weghorst razgovarali na putu do svlačionice.

"Išao je, vikao ‘hej Messi, hej Messi ‘. Leo se okrenuo i rekao ‘dođi ovamo, dođi ovamo‘, a ja sam prišao Nizozemcu, rekao sam mu da je bilo dosta, da začepi. Zašto inzistiraš na razgovoru s njim ako znaš da je tema vruća. Rekao mi je ‘nemoj me ušutkavati‘, a ja sam mu rekao u redu, nemoj razgovarati s Messijem i to je to", otkrio je Kun Agüero.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Dalić i Modrić su napravili ključnu stvar! Hrvatska sada razmišlja na potpuno drugačiji način". To je jedan od zaključaka kojeg je donio Nikola Jurčević u našem novom Mundocastu u kojem smo analizirali sve viđeno na utakmici između Hrvatske i Brazila.

Linker
19. svibanj 2024 00:15