Fouzi Lekjaa, predsjednik Marokanskog nogometnog saveza

 FADEL SENNA Afp
DANI SU MU ODBROJANI?

Vaha ipak neće na Vatrene? Ovo je čovjek koji će mu uručiti otkaz, zna se i tko će ga naslijediti

Vaha je svojedobno izjavio da za zvijezdu Chelseaja neće biti mjesta dokle god je on izbornik.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. lipanj 2022. 17:20

Trakavica o Vahidu Halilhodžiću na klupi marokanske reprezentacije, čini se, privodi se kraju. I to ne u korist bivšega trenera Dinama.

Naime, Fouzi Lekjaa dobio je novi (peti po redu) mandat na čelu Marokanskog nogometnog saveza. Prvi korak, javljaju svi relevantni mediji, bit će uručivanje otkaza Halilhodžiću.

image

Vahid Halilhodžić

CHARLY TRIBALLEAU Afp

Već se mjesecima vrti priča o razdoru između bosanskohercegovačkog stručnjaka, koji je s marokanskom reprezentacijom izborio SP u Kataru, i najveće zvijezde Hakima Ziyecha.

Halilhodžić je svojedobno najavio da za Ziyecha zbog nediscipline neće biti mjesta dok god je on na čelu izabrane vrste, a to je marokanska javnost na kraju ipak zamjerila.

image

Hakim Ziyech

OZAN KOSE/AFP/PROFIMEDIA Ozan Kose/Afp/Profimedia

Predsjedniku Fouziju Lekjau važno je stoga poštivati glas naroda i njihova najvećeg ljubimca, pa makar i na štetu višegodišnjeg suradnika Vahida Halilhodžića.

Marokanski mediji dakle napominju kako je Lekjaa okrenuo leđa bh. stručnjaku, ovih će mu se dana navodno zahvaliti na dosadašnjoj suradnji, a kao najizgledniji novi kandidat spominje se aktualni trener momčadi Wydada, Walid Rewgragui.

Podsjetimo, Maroko je na SP-u u Kataru u skupini s Hrvatskom, Kanadom i Belgijom.

Linker
20. travanj 2024 16:16