TOM DUBRAVEC Cropix
VELIKA FEŠTA

Vatreni slavili s fanovima, svirale hrvatske pjesme, redari u tri ujutro zamolili navijače da napuste bar

Hrvatski reprezentativci proslavili su brončanu medalju s navijačima u baru Tahiti hotela Hilton
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 18. prosinac 2022. 07:16

Hrvatski reprezentativci proslavili su brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu koju su osvojili pobjedom nad Marokom zajedno s navijačima u baru Tahiti hotela Hilton u kojem su boravili za vrijeme cijelog Svjetskog prvenstva.

Vatreni su se spustili u bar kraj plaže na kojem je već bila vesela i raspjevana atmosfera, treštali su hrvatski hitovi od Thompsona nadalje. Bili su tu njihovi prijatelji i obitelji, ali i brojni navijači i ponešto novinara koji su ih pratili tijekom Prvenstva. Nazdravljalo se bronci, pjevalo i manje plesalo. Bilo je opušteno i veselo, kako i treba biti kad se napravi veliki svjetski rezultat, a opet kulturno i s mjerom. Igrači i stožer bili su u jednom dijelu bara, navijači odmah do njih. Poneki reprezentativcu su se i prošetali i nazdravili s fanovima. Ovaj put nije bilo kao u Rusiji Mladena Grdovića i gitare, glazbu je puštao DJ.

U gotovo mjesec dana Svjetskog prvenstva viđali smo brojne navijače, mnogi od njih bili su u Tahitiju. U tri sata redari su zamolili goste da napuste bar, a reprezentacija je mogla ostati... Ovdje je tri uobičajeno radno vrijeme noćnih klubova.

U jednim drugom hotelskom baru prije toga sreli smo Ivana Pašalića, Marijevog oca i još neke roditelje igrača. Ponos i sreća vidjeli su im se na licima.

Vatreni se danas vraćaju u Zagreb. Iz Hiltona odlaze u podne, a u 13.30 imaju avion. To je u 11.30 po hrvatskom vremenu. Slijetanje je planirano u 17.10.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska je osvojila treće mjesto na SP-u u Kataru, a odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Maroka u Mundocastu je analizu utakmice donio Ilija Lončarević. Proslavljeni trener je opisao zbog čega je Luka Modrić fenomen, Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu, a Ivan Perišić nevjerojatan na ovoj poziciji. Pogledajte cijelu Mundocast:

Linker
25. travanj 2024 09:23