JACK GUEZ Afp
TRANSFER BOMBA

Vatreni zaludio nogometni svijet! Englezi ga žele odmah, a u Realu na ljeto! ‘To bi za njega bio najbolji izbor‘

Gazzetta dello Sport je pisala i kako je Manchester City spreman za Vatrenog dati 130 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 17. prosinac 2022. 13:58

Nogometni svijet je poludio za Joškom Gvardiolom. Iako ima tek 20 godina, igra na najvišoj razini i samo je pitanje dana kada će ga neki od europskih velikana odvesti iz RB Leipziga. Ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi kako su Nijemcima na stol već stigle dvije bogate ponude, one od Chelseaja i Real Madrida.

"Chelsea i Real Madrid pokazuju najviše interesa, već su i poslali ponude, ali cijena mu je otišla u nebo nakon sjajnih izvedbi na Svjetskom prvenstvu", rekao je Di Marzio za nizozemski Soccernews.

Real bi ga htio dovesti na kraju sezone, dok ga Chelsea želi odmah. Di Marzio smatra kako bi se Joško ipak trebao priključiti Luki Modriću u Madridu.

image
JUAN MABROMATA Afp

"Ne mislim to samo zato što je riječ o Real Madridu, nego i zbog Carla Ancelottija koji ga može napraviti boljim. Ancelotti zna jako puno o obrani i Gvardiolu bi u ovoj fazi karijere mogao puno pomoći", rekao je Talijan.

Gvardiol je nedavno potpisao novi ugovor s Leipzigom koji sada vrijedi do 2027. godine, a već ranije su odbijene ponude ispod 100 milijuna eura. Gazzetta dello Sport je pisala i kako je Manchester City spreman za Vatrenog dati 130 milijuna eura pa nas čeka rekordan transfer jednog Hrvata. Blagajnu će napuniti i Dinamo kojem od budućeg transfera pripada 20 posto.

Linker
02. svibanj 2024 03:55