Ovih 11 igrača je startalo protiv Saudijaca u Rijadu. Sasvim sigurno neće protiv Maroka

 TOM DUBRAVEC Cropix
BUDITE IZBORNIK

Velika anketa SN: Odaberite prvih 11 i formaciju s kojom bi Hrvatska trebala krenuti na SP-u!

Daliću je na raspolaganju svih 26 igrača. Više-manje se zna njegov odabir. A kakav je Vaš?
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2022. 11:14

Odbrojavanje je praktički gotovo, u srijedu Svjetsko prvenstvo počinje i za Hrvatsku. Od 11 sati po našem vremenu otvaramo protiv Maroka.

Izbornik Zlatko Dalić ima je na zadnjim treninzima na raspolaganju svih 26 igrača. Podsjećamo da kadar Hrvatske čine vratari Livaković, Ivušić i Grbić, obrambeni igrači Juranović, Stanišić, Šutalo, Lovren, Erlić, Vida, Gvardiol, Soda i Barišić, veznjaci Modrić, Brozović, Kovačić, Sučić, Majer i Jakić, tu su Vlašić i Pašalić koji su kandidati i za desno krilo, Perišić i Oršić kao lijeva krila te napadači Kramarić, Budimir, Livaja i Petković.

Kakav će biti hrvatski sastav? Čeka se konačna potvrda, ali najave govore da će u formaciji 4-3-3 igrati Livaković – Juranović, Šutalo, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Vlašić, Kramarić, Perišić.

Slažete li se s tim odabirom, i formacije i igrača? Odaberite sami svoju idealnu i postavu i postavku s kojom će Vatreni slomiti Afrikance. Kada završite s izborom, vidjet ćete i koji su igrači dobili najviše glasova ostalih naših čitatelja.

Krenite s poslom izbornika:

jQuery(function(){swParams={id:1,loadFront:false,fullNames:false,namesUp:true,finalsTotal:true},sw.init("spWdgtContainer",swParams)});

Pogledajte naš novi Mundocast u kojem je Stjepan Tomas komentirao nove dvojbe Dalića oko početne postave za utakmicu protiv Maroka, ali i sve druge aktualnosti oko Vatrenih i SP-a u Kataru:

Linker
15. travanj 2024 16:03