Walid Regragui (lijevo)

 PAUL ELLIS Afp
SPORTSKI POTEZ

Veliki Dalićev protivnik: ‘Čestitam, Hrvati, zaslužili ste treće mjesto! A mi možemo biti ponosni‘

‘Igrači su u ovom trenutku razočarani, željeli su se upisati u povijest‘, kaže izbornik Maroka.
Piše: HinaObjavljeno: 17. prosinac 2022. 19:57

Marokanski izbornik Walid Regragui je nakon poraza od Hrvatske u utakmici za brončano odličje na Svjetskom prvenstvu u Katru ustvrdio da njegova da njegova momčad može biti ponosna time što je bila među četiri najbolje momčadi na ovom turniru te čestitao Hrvatskoj na zasluženo osvojenoj brončanoj medalji.

Walid Regragui, izbornik marokanske reprezentacije:

"Fizički je bilo zahtjevno, naši su igrači bili umorni, a utakmica je bila intenzivna. Možemo biti ponosni na to što smo došli do polufinala. Igrači su u ovom trenutku razočarani, željeli su se upisati u povijest. No, danas je za njih ovo bilo previše. Imali smo previše ozlijeđenih igrača, ali sve smo pokušali. Vratit ćemo se još jači i naučiti iz ovog. Treba nam samo malo više iskustva, a onda ćemo u nekom trenutku doći i do finala. Željeli smo razveseliti naše navijače. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, nismo odustali ni u jednom trenutku. Čestitam Hrvatskoj koja je zaslužila biti na trećem mjestu."



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska je osvojila treće mjesto na SP-u u Kataru, a odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Maroka u Mundocastu je analizu utakmice donio Ilija Lončarević. Proslavljeni trener je opisao zbog čega je Luka Modrić fenomen, Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu, a Ivan Perišić nevjerojatan na ovoj poziciji. Pogledajte cijelu Mundocast:

Linker
28. travanj 2024 04:14