Ivana Knoll

 TOM DUBRAVEC/CROPIX
PRVA NAVIJAČKA ZVIJEZDA

Veliki foto session Ivane Knoll: ‘Ponude pršte! Pa znate li tko mi je sve došao u hotel?‘

Prva navijačka zvijezda Svjetskog prvenstva rado je stala pred objektiv fotografa Cropixa
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 07. prosinac 2022. 19:45

Ivana Knoll apsolutna je senzacija europskih pa i medija iz velikog dijela svijeta. Prva navijačka zvijezda Svjetskog prvenstva. Model, glumica i influencerica čija je popularnost u Dohi ekplodirala daleko izvan hrvatskih granica dijelom i zbog smionog odijevanja na ovdašnje kriterije pred očima šeika. Koji nisu odoljeli da je fotografiju na utakmici Hrvatske i Belgije, što je za Zapad bila "bomba". Ivana je postala njihova heroina. Čak i sportski portali poput Marce o njoj su objavili nekoliko tekstova.

U srijedu je stala pred objektiv fotografa Cropixa Toma Dubravca. Nakon foto sessiona kazala nam je:

"Pitaju me ljudi kako mi je u Dohi, pa nisam je ni vidjela. Nitko ne bi povjerovao koliko su mi dani ispunjeni. Od jutra imam intervjue, snimanja, gostovanja... Navečer utakmice. I tako svaki dan. Doslovno ne živim."

Idete i na druge susrete, ne samo kad igra Hrvatska?

"Bila sam, eto na utakmici Portugal Urugvaj opkolili su me navijači kad su me prepoznali. To je bilo nevjerojatno."

Koliko je zanimanje stranih medija utjecalo na vaš život, javljaju li vam se obožavatelji češće nego prije?

"Eksponiranost je enormna. Nikad nisam očekivala da će me Piers Morgan zvati da mu budem gost uživo, da će mi u hotel doći Daily Mail, The Sun... svi najjači mediji na svijetu. Veliki je to stres, ali i veliko uzbuđenje, trudim se napraviti sve najbolje što mogu."

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Je li bilo kakvih neugodnih iskustava u Kataru?

"Ne, nisam imala niti jedno neugodno iskustvo. Pojedini strani mediji preko mene su pokušali ocrniti Katar zbog svojih razloga, ali definitivno ovdje je atmosfera fenomenalna. Jako sam zadovoljan organizacijom Prvenstva. Jedini problem sam imala s Hayya karticom."

Je li vam vaš navijački outfit stvarao probleme?

"Nikakav problem nije se dogodio. Katarani i ostali Arapi dolazili su se slikati sa mnom. I žene, i muškarci, i djeca, i svi. Jako su srdačni i dragi."

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Jeste li isprobali noćni život Katara?

"Jesam. Razlikuje se od našeg, sve radi do tri, alkohol se poslužuje do dva. Bila sam u klubovima koje ovdje smatraju najboljima. Neki su super, neki tako-tako... No, za svačiji ukus postoji nešto."

Kako ste doživjeli igre Hrvatske?

"U prvih nekoliko utakmica nisam bila zadovoljna kako su igrali, ali stanje se popravilo. Brazil je najteži mogući protivnik, nadam se da neće završiti kao u Sao Paulu 2014. godine na otvaranju kad smo izgubili od njih. Vjerujem u naše dečke i nadam se da idemo do finala."

Koga biste voljeli vidjeti u finalu?

"Hrvatsku i Francusku da ovaj put mi osvojimo zlato koje su nam uzeli u Rusiji."

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Koji vam je hrvatski nogometaš najomiljeniji, a koji najzgodniji?

"Luka Modrić mi je najomiljeniji, ujedno je i najbolji. Najzgodniji mi je Joško Gvardiol."

Kakvi su vam planovi nakon Svjetskog prvenstva?

"Dobila sam radnu vizu za Sjedinjene države prije mjesec dana. Uoči Katara bila sam u Miamiju da obavim sve što je trebalo oko papira, stana i ostalo, ali s obzirom da se sad ovo dogodilo više nisam sigurna gdje će me posao odvesti. Možda ću se zadržati duže u Europi od predviđenog ili ću možda u Ameriku, još uvijek ne znam. Pršte ponude pa ćemo vidjeti što ću prihvatiti."

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Na press konferenciji danski novinar pitao je izbornika Zlatka Dalića i Joška Gvardiola kako tumače da ste jako popularni u Danskoj. Nisu htjeli ništa komentirati.

"Znam, rekli su mi Danci jer sljedeći dan stigla mi je danska televizija, i njima sam dala intervju. Na to ću kazati samo - neka oni misle na igru i razvesele nas na terenu i protiv Brazila."

image
TOM DUBRAVEC Cropix

image
TOM DUBRAVEC Cropix


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Bi li se iti jedna druga zvijezda ponašala kao Cristiano Ronaldo? Kako odmoriti najzaslužnije Vatrene pred utakmicu s Brazilom? Na ta i druga pitanja u novom Mundocastu odgovara nekadašnji proslavljeni nogometaš Dario Šimić.

Linker
19. srpanj 2023 18:38