Fabio Coentrao i Cristiano Ronaldo

 CHRISTOF STACHE Afp
‘NISAM HTIO, ALI...‘

Veliki prijatelj C. Ronalda prekinuo šutnju i poslao bombastičnu poruku: ‘Tko su oni? Nitko i ništa! Čisto sranje...‘

‘Znam kako Cristiano to sve podnosi, ne moram ga ni pitati kako se osjeća‘, rekao je Coentrao.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2022. 18:18

Nekadašnji portugalski nogometni reprezentativac Fabio Coentrao oštro je udario na sve one nogometaše koji se usude kritizirati Cristiana Ronalda nakon najnovijih događanja uslijed kojih je ostao bez kluba. Ronalda su, da bude jasno, kritizirali zbog ponašanja kojeg ima kroz cijelu sezonu, a to se njegovom nekadašnjem suigraču iz madridskog Reala i portugalske reprezentacije nije svidjelo.

- Nisam htio previše pričati o Cristianu i njegovom intervjuu koji je prouzročio puno kontroverzi, ali sada jednostavno moram... - započeo je Coentrao svoj intervju za portugalski Record pa nastavio:

- Ne sviđa mi se to što sada pričaju o njemu. Među svima njima koji Cristiana pljuju postoji toliko puno bivših igrača koji su do tog intervjua i njihovih kritika bili doslovno sranje, nitko i ništa, a sada se usude tako pričati. To ne smiju raditi - rekao je Coentrao.

image
PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp

Poznato je da cu Cristiano Ronaldo i Fabio Coentrao veliki prijatelji...

- Ma čak i ako ne igra na svojoj razini, jako ružno je kad ga tako neutemeljeno pljuju. A ljudi svašta pričaju, govori se i ovo i ono, a u svemu postoji toliko mnogo krivo izgovorenih i napisanih riječi. Užasno je to sve skupa, znam kako Cristiano to podnosi, ne mora mi ni reći, jer ja to znam - nastavio je Coentrao.

Ronaldo je, podsjetimo, ostao bez kluba nakon što mu je sporazumno raskinut ugovor s Manchester Unitedom. Ima ponudu iz Saudijske Arabije, kao i iz Newcastlea, nema sumnje da će vrlo brzo naći novu sredinu u kojoj bi mogao i završiti karijeru.

Linker
25. travanj 2024 17:01