TOM DUBRAVEC Cropix
ŠOU NA TRIBINI

VIDEO: Argentinska navijačica šokirala Katarane, naslov slavila u toplesu, prijeti joj i zatvor!?

Redari su veselu Argentinku udaljili sa stadiona, prekršila je kodekse ponašanja, čekaju je sankcije
Piše: SNObjavljeno: 19. prosinac 2022. 15:58

Proslava argentinskog naslova svjetskih prvaka izazvala je puno kontroverzi. Jednima se nije svidjela činjenica da je katarski šeik Tamim bin Hamad Al-Thani zaogrnuo Lionela Messija crnim plaštom, drugi pričaju o načinu na koji je Emiliano Martinez proslavio titulu najboljeg vratara Mundijala, a treći pak o minuti šutnje u argentinskoj svlačionici za Kyliana Mbappea i vrijeđanju Eduarda Camavinge od strane Sergia Aguera.

Pažnju nisu uzeli samo nogometaši, već i jedna argentinska navijačica koja je naslov svjetskih prvaka proslavila skidanjem u toples. Ne bi to bila tolika vijest da to nije napravila na stadionu Lusail. Argentinka se razgolitila i veselo skakala ponosno pokazujući svoje atribute, a problem je nastao kada su je uočili redari.

Oni su je udaljili sa stadiona, a britanski The Sun piše kako bi zbog ovog čina mogla završiti u zatvoru. Naime, organizatori su navijačima predstavili kodeks odijevanja po kojem ramena i koljena trebaju biti pokrivena. Argentinka ne samo da nije poštovala ta pravila, već je otišla i koji korak-dva dalje...

Video vesele Argentinke pogledajte OVDJE.

image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix

Linker
25. travanj 2024 19:09