TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
NOVI MUNDOCAST

VIDEO: ‘Belgija nas ne može iznenaditi! Imaju previše problema, to je istrošena reprezentacija‘

U novom Mundocastu u goste nam je došao Stjepan Tomas.
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 28. studeni 2022. 08:56

Prvi dojmovi su se slegli, ali veliko zadovoljstvo zbog pobjede, a još veće zbog igre Hrvatske protiv Kanade je i dalje prisutno. Izabranici Zlatka Dalića su pokazali igru koju smo priželjkivali te s mirom čekaju posljednje kolo i Belgiju s kojom je Vatrenima dovoljan bod za prolazak u osminu finala Mundiala.

"Čestitam igračima, izborniku i cijelom stožeru. Osim toga ulaska u 2. minuti, sve je bilo sjajno. Pokazali smo karakter i našu igru", rekao je Stjepan Tomas u našem današnjem Mundocastu te nastavio:

"Mislim da smo mi puno kvalitetniji od Belgije. Oni su u problemu, stalno netko nekome nešto prigovara, ne znam je li izbornik izgubio kompas ili je nešto drugo u pitanju. Hazard im također nije pravi, a puno nedostaje i Lukaku. Po svemu viđenom Belgija nas ne može iznenaditi, mislim da je ta reprezentacija istrošena."

Što se Hrvatske tiče, jučer su svi naši nogometaši izgledali sjajno, a junak je bio često osporavani Andrej Kramarić.

"Mi smo protiv Kanade kao momčad bili puno bliže protivničkom golu nego protiv Maroka. Mislim da bi Kramarić i prvu utakmicu odigrao bolje da smo bili bliže protivničkom golu, da nismo bili previše iza lopte. Kramarić je protiv Maroka bio usamljen. On je tehnički potkovan, ima odličan dribling, šut, nos za gol - drago mi je da je ovako odigrao jer su ga mnogi osporavali", rekao je Tomas.

U jučerašnjem Mundocastu Ilija Lončarević je rekao kako je Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu. Tomas se s tim složio.

"Sigurno je da je on jedan od najboljih, ako ne i najbolji svjetski obrambeni igrač. On ima toliku fizičku moć, tehniku, razumijevanje igre, brzinu, snagu - sve, ima malo tko na svijetu. Ako ne sada, za godinu dana će biti proglašen najboljim obrambenim igračem svijeta i dosegnuti će cijenu od 100 milijuna eura ili više", rekao je Tomas koji je u karijeri igrao s velikim hrvatskim stoperima poput Igora Tudora, Roberta Kovača ili Darija Šimića.

"On je definitivno kompletniji od svih njih", zaključio je Tomas.

Linker
20. travanj 2024 07:43