Engleski navijači su u Katru proživjeli pravu avanturu

 SCREENSHOT/TWITTER
PRAVA AVANTURA

VIDEO: Englezi tražili pivo pa završili u palači kod šeika, dočekali ih majmuni, lavovi i egzotične ptice

Dvojica engleskih navijača proživjela su pravu avanturu na Svjetskom prvenstvu u Katru
Piše: SNObjavljeno: 21. studeni 2022. 11:52

Katar je, već je svima dobro poznato, protiv alkohola i svi koji su tamo otišli na Svjetsko prvenstvo će se morati pomučiti kako bi došli do omiljenog alkoholnog pića. Ipak, ima i onih snalažljivijih.

Dvojica Engleza nisu htjela prihvatiti zabranu točenja alkohola pa su se bacili u potragu za pivom. Lutali su ulicama i tražili gdje mogu kupiti alkohol, a onda su naletjeli na domaćine koji su ih odveli na pravu avanturu.

"Tražili smo pivo i rekli su nam da će sve srediti. Uskočili smo s njima u džip i završili u velikoj vili. Vidjeli smo majmune, egzotične ptice... Bilo je baš ludo", rekao je jedan od navijača, a drugi dodao:

"Upoznali smo šeikovog sina, on nas je odveo u svoju palaču i pokazao nam lavove i sve ostalo. Sjajno su nas ugostili. Pogledajte oko sebe, ne može bolje od ovoga."

Jedan od njih se oglasio i na Twitteru i još jednom pohvalio domaćine.

"Ne slušajte glupe medije koji stalno se** po ovoj naciji. Iznikli su iz pustinje i rade lude stvari. Zar nisu Velika Britanija i SAD najveći kršitelji ljudskih prava? Arapi su nas toplo dočekali. Respect!", poručio je Englez.

Kako su se proveli s lavovima pogledajte OVDJE.

Linker
06. svibanj 2024 15:41