Hrvatski dres je u slavlju Argentine završio u kanti za smeće

 SCREENSHOT
SRAMOTNE SCENE

VIDEO: Evo koliko Argentinci poštuju Hrvatsku! Dres Vatrenih u velikom slavlju završio u kanti za smeće

Argentina je s 3:0 pobijedila Hrvatsku u polufinalu SP-a, a u slavlju se nisu proslavili
Piše: SNObjavljeno: 14. prosinac 2022. 10:23

Argentina je s visokih 3:0 pobijedila Hrvatsku u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Messi i društvo su se tako osvetili Vatrenima za poraz u skupini na prošlom SP-u u Rusiji. Tada su se nakon poraza samo pokupili u svlačionicu bez da su čestitali pobjednicima, a sada su ponovno pokazali nepoštovanje.

Iako su nakon utakmice tješili naše igrače, scene iz svlačionice pokazuju što zapravo misle o Hrvatima. Nakon što su ranije na prvenstvu snimili Messija kako gazi po dresu Meksika, sada se pojavila snimka s hrvatskim dresom u glavnoj ulozi.

Dresovi koje su Argentinci dobili od naših igrača u razmjeni nakon susreta su im poslužili kao navijački rekviziti, a jedan je završio i u kanti za smeće! U videu koji je na TikToku objavio Paulo Dybala se vidi kako je Perišićev suigrač iz Tottenhama Cristian Romero iz kante za smeće izvadio hrvatski dres i njime gađao jednog od suigrača.

Kako je izgledalo slavlje Argentinaca i što se događalo s hrvatskim dresom pogledajte u videu koji je objavio Dybala.

@paulodybala VAMOS ARGENTINAAAAA ????#fyp #argentina #worldcup ♬ sonido original - Paulo Dybala

POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Za nas je finale u subotu". Tim je riječima Nikola Jurčević istaknuo važnost utakmice za treće mjesto na SP-u koje će Hrvatska igrati u subotu. Jučrević je i analizirao sve događaje s utakmice protiv Argentine, a što je rekao o greškama koje su Vatreni radili pogledajte u Mundocastu:

Linker
02. svibanj 2024 19:32