TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
NOVI MUNDOCAST

VIDEO: ‘Gvardiol je igrač za Real, već je trebao biti u Madridu! Livaja? Ne znam smije li ga Hajduk prodati‘

‘Imamo mi još igrača koji bi mogli zainteresirati kupce. Livaja je neupitan‘ kaže Krunoslav Rendulić
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 30. studeni 2022. 09:39

PODCAST POGLEDAJTE OVDJE:

Joško Gvardiol glavna je tema svih priča oko hrvatske nogometne reprezentacije. Branič Vatrenih je već duže vremena na meti Chelseaja, a njegove igre na Mundialu su nagnale klub sa Stamford Bridgea da požure s transferom pa bi on već nakon Katara mogao otići u Englesku.

"Duže vrijeme tvrdim da je Gvardiol igrač za Real. Florentino Perez debelo kasni, uz dužno poštovanje Chelseaju. U Madridu su ga trebali uzeti davno prije. Ako je Maguire plaćen 90-95, onda Joško vrijedi preko 100 milijuna sigurno", rekao je nogometni trener Krunoslav Rendulić u našem današnjem Mundocastu.

Glavni urednik SN Robert Šola je dodao kako bi Mundial mogao otvoriti priliku i drugim igračima za prodaju. Jedan od onih koji bi mogao doći na radar brojnih klubova je i Marko Livaja, no smije li ga Hajduk prodati?

"Sa sportskog aspekta, ne smiju ga prodat jer bi to bila kapitulacija. S druge strane, mislim da ga neće prodati ni zbog navijača. On se u klubu osjeća jako komforno, osjeća se odlično, doma je, ne znam koliko mu se odlazi iz komfora da se bori za neko mjesto negdje", kaže Rendulić pa dodaje:

"Imamo mi tu još igrača koji bi mogli napraviti transfer, poput Kramarića ili Sose."

S Rendulićem smo pričali i o stanju u belgijskoj reprezentaciji uoči utakmice s Hrvatskom, ali analizirali smo i dvoboj između Irana i SAD-a koji je Renduliću bio posebno zanimljiv jer je bio pomoćnik Draganu Skočiću koji je s Iranom izborio SP, ali je smijenjen prije odlaska u Katar. S obzirom na važnost utakmice zanimljivo je bilo čuti Rendulićevo mišljenje o njoj.

"Ljudi su na ulicama čak i slavili ispadanje Irana što nije čudno s obzirom na situaciju koja se tamo događa", rekao je Rendulić.

Linker
17. travanj 2024 18:01