TOM DUBRAVEC Cropix
PROBLEMI ZA DALIĆA

Video: Jedan Vatreni nije trenirao s ostatkom, samo je nizao krugove oko terena! Hoće li biti spreman za Kanadu?

Na treningu je bilo i nekoliko kanadskih novinara i televizijskih snimatelja
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. studeni 2022. 17:38

Nikola Vlašić nije trenirao s ostatkom ekipe, nizao je krugove oko terena. To je najvažnija vijesti s treninga Vatrenih u petak, dva dana uoči ogleda s Kanadom.

Vlašić je imao problema s ozljedom lista desne noga na dvoboju s Marokom, najavljeno je da će raditi s ostalima u petak, ali je to odgođeno za subotu. Imat će samo jedan trening, bude li sve u redu, do Kanade. Moguće je da izbornik Zlatko Dalić ponudi nekome drugome šansu na desnom krilu... No, o sastavu Dalić zasad ne govori puno.

Video: Dražen Antolić

Osim Vlašića svi su trenirali u kampu Al Ersal 3 od 19 sati po lokalnom vremenu. Na treningu je bilo i nekoliko kanadskih novinara i televizijskih snimatelja, kazali su da TV ekipa državne televizije iz Kanade ima 25 ljudi jer ovo SP je kod njih velik događaj. Nije ni čudno što im je reprezentacija vrlo motivirana. Utakmica s Kanadom igra se u nedjelju također od 19 sati po katarskom vremenu.

MUNDOCAST SN:

"Dalić za Kanadu ima dvije jake opcije! Srbija? Piksi je napravio jednu veliku grešku". U današnjem Mundocastu gostovao je Mario Cvitanović koji je najavio utakmicu između Hrvatske i Kanade, ali i komentirao ogled između Brazila i Srbije.

image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix

Linker
25. travanj 2024 11:49