Screenshot
U SVEOPĆOJ GUŽVI

VIDEO: Jedna od najdirljivijih scena SP-a! Messi nije primijetio najvažniju ženu svog života, a onda...

Messi je u gužvi isprva nije primijetio, a onda su jedno drugome pali u zagrljaj
Piše: SNObjavljeno: 18. prosinac 2022. 19:56

Messi je morao čekati do svoje 35. godine da dokaže svijetu ono što je on već odavno bio. Morao je čekati i nakon regularnoga dijela utakmice, kada su Argentinci nadigrali Francuze i kada se činilo da je trofej već nadohvat ruke. A morao je čekati i nakon što je pogotkom u produžecima mislio da je već sve gotovo.

Čekao je sve do kraja najuzbudljivijeg finala u povijesti svjetskih prvenstava. Jer - na drugoj mu se strani suprotstavio čudesni Kylian Mbappe, njegov suigrač iz PSG-a.

Ipak, na kraju je zasluženo slavio u lutriji jedanaesteraca, gdje je maestralno odigrao svoju rolu... Činilo se da će Lloris obraniti njegov udarac, međutim savršeno protiv savršeno izvedenog penala nije imao šanse.

Nakon slavlja igrači i članovi njihovih obitelji preplavili su travnjak. Tako je i Messijeva majka izašla na teren i zagrlila svog sina u suzama. Celia Maria Cuccittini zagrlila je svoga sina u najemotivnijem trenutku njegove karijere. Messi je u gužvi isprva nije primijetio, a onda su jedno drugome pali u zagrljaj.

U tome je trenu Messi napokon dokazao - on je najveći nogometaš svih vremena!POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

U posljednjem Mundocastu u gostima nam je bio Ilija Lončarević s kojim smo komentirali finale između Argentine i Francuske, ali i ocijenili pojedinačni učinak hrvatskih nogometaša u Kataru. Pogledajte tko je bio najbolji, a tko je mogao dati više:

Linker
23. srpanj 2024 09:29