Lionel Messi

 TOMAS CUESTA Afp
DALE, CAMPEON!

VIDEO: Kakva ludnica ispred Messijeve kuće! Stigao je helikopterom, policija je imala pune ruke posla...

Možda i najbolji nogometaš svih vremena dočekan je u Rosariju poput kakvog božanstva.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. prosinac 2022. 08:04

Epski doček priredili su Argentinci svojim nogometašima, a najveća ludnica vladala je u Buenos Airesu, gdje ih je ukupno došlo pozdraviti oko pet milijuna ljudi.

Međutim, tu slavlju i veselju nije bio kraj. Kapetan Lionel Messi helikopterom je stigao u rodni grad Rosario, gdje ga je dočekalo razdragano mnoštvo pjevajući ‘Dale Campeon‘.

Helikopter je sletio na jednu livadu odakle je Messi automobilom nastavio prema svojom domu, no prije toga se pozdravio s navijačima i sugrađanima.

Automobil kojeg je vozila njegova supruga Antonella Roccuzzo jedva se probijao kroz masu, a obožavatelji su ga čekali i ispred njegove kuće.

Policajci su uz puno napora ipak uspjeli osigurati da Messijev automobil uđe u garažu...

Messi je dobio i svoju ulicu u Martinezu, dijelu Buenos Airesa. Avenija Santa Fe postala je posebnom navijačkom akcijom tako Avenija Lionela Messija.

Messi je rođen u Rosariju, gdje je započeo igrati nogomet u Newell‘s Old Boysima. S obitelji se kao 13-godišnji talent preselio u Barcelonu 2001. godine, a u katalonskom velikanu postao je jedan od najvećih nogometaša svih vremena. U ovom trenutku sigurno najbolji...

Linker
23. srpanj 2024 00:41