Kun Aguero je napravio sjajnu analizu S. Arabije, ali nitko ga nije poslušao

 PAU BARRENA Afp
‘PAZITE, BROJ 10!‘

VIDEO: Legenda proročki najavila senzaciju Svjetskog prvenstva, čak i igrača koji je zabio! Nije pomoglo

‘Desetka je odlična, ima ogromnu kvalitetu. Čuvajte se broja 10. Dečki, zapišite si to, broj 10‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2022. 06:07

Sergio Kun Agüero jedan je od najslavnijih argentinskih nogometaša u povijesti. Umirovljeni napadač ni danas nije daleko od nogometa, a vodi i svoj vlastiti podcast posvećen ovoj igri. Upravo je u toj svojoj emisiji upozorio svoje Argentince na što trebaju paziti protiv Saudijske Arabije, a njegove su riječi sada ispale proročke.

Agüero je nakon kraja azijskih kvalifikacija u kirurški precizno detektirao što bi se moglo dogoditi, a upravo se to i dogodilo u prvoj utakmici.

"Igraju visoki pritisak, pogledajte koliko visoko pritišću braniči. Pripazite na to. Pazi se Scaloni, sve ti govorim sada da kasnije ne moraš ništa govoriti. Pokaži dečkima ovaj moj video i to je to", rekao je tada Agüero pa nastavio:

"Desetka je odlična, ima ogromnu kvalitetu. Čuvajte se broja 10. Dečki, zapišite si to, broj 10, Al-Dawsari. Zapamtite desetku i zaustavite ga! Pazite se desetke", ponavljao je Agüero.

U prvom susretu na Mundijalu Argentina je povela protiv Saudijske Arabije preko Messija koji je zabio iz penala u 10. minuti. Zabili su Argentinci još tri gola i sva tri su im poništena zbog zaleđa, a onda je uslijedio šok.

Najprije je Al-Shehri zabio u 48. za 1:1, a onda se pet minuta kasnije u strijelce upisao igrač s brojem 10, Al-Dawsari. Sve je bilo baš onako kako je rekao Agüero u svojoj analizi davno prije nego je utakmica Argentine i Saudijske Arabije počela u Katru.

AGÜEROVO PROROČANSTVO POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 09:43