Slavlje nakon pobjede

 INSTAGRAM
POGLEDAJTE PARTY

VIDEO Lovren predvodio ludo slavlje u svlačionici, Dalić objavio emotivnu snimku s večere u hotelu!

Hrvatska je izborila četvrtfinale Svjetskog prvenstva, a Vatreni su burno slavili tijekom večeri
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2022. 20:50

Dominik Livaković s tri obranjena penala zaustavio je Japance i odveo Hrvatsku u četvrtinu finala Svjetskog prvenstva, stoga naši reprezentativci, kao i cijela nacija, imaju razloga za slavlje. Hrvatska je među 8 najboljih reprezentacija svijeta!

Tko zna bi li Dinamov vratar imao priliku postati heroj Vatrenih da Ivan Perišić nije iskoristio perfektan ubačaj Dejana Lovrena za izjednačenje u 55. minuti, a upravo je asistent - senator naše obrane koji nikad dosad nije upisao dodavanje za pogodak u kockastom dresu- predvodio zasluženo slavlje u svlačionici izabranika Zlatka Dalića.

Lovren se javio live preko Instagrama i zabavljao se s ostatkom momčadi, prilikom čega je Juranović upitao "Pa gdje nam je Šime", pa je uslijedio i posebni pozdrav za Vrsaljka, srebrnog Vatrenog iz Rusije. Poznati stihovi slavljeničkih pjesama i sjajna atmosfera obilježila je hrvatsku svlačionicu nakon velikog trijumfa.

A na svom se Instagramu oglasio i Zlatko Dalić. Izbornik je objavio djelić atmosfere s večere u hotelu nakon utakmice uz komentar od samo tri riječi: ‘Iznad svih Hrvatska!‘


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST:

Odmah nakon utakmice između Hrvatske i Japana u Mundocastu smo ugostili Iliju Lončarevića. Što izbornik Zlatko Dalić treba napraviti u nastavku SP-a, kako treba dozirati Luku Modrića i sve ostalo o utakmici saznajte u našem Mundocastu:

Linker
12. travanj 2024 23:39