Mladen Grdović u Rusiji

 SCREENSHOT
NAJDRAŽI GOST

Video: Pamtite li ovu scenu? E, gledat ćete je opet! ‘Prva gitara Rusije‘ zbog Vatrenih stiže u Katar

Dolazi s istom gitarom s kojom je svirao u Rusiji, a koja je čuvana na tajnom mjestu u Dalmaciji
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 11. prosinac 2022. 19:54

Mladen Grdović dolazi na polufinale, takva je najava u nedjelju stigla do Dohe. Nije u šoldima sve, opet će, vjerujemo, treštati hotelom Vatrenih kao u Moskvi. I danas se na YouTubeu može pogledati fešta nakon pobjede nad Engleskom i plasmana u finale, kad su Vatreni uspjeli Grdovića natjerati na stol.

Grdović, koji je na početku Svjetskog prvenstva bio u Emiratima, u Dohu dolazi s istom gitarom koju je svirao u Rusiji, a u međuvremenu je čuvana na tajnom mjestu u Dalmaciji. To je njegova mundijalska gitara...

Zadarska glazbena legenda u stalnom je kontaktu s Vanjom Modrić, Lukinom suprugom i Ivanom Pašalićem, Marijevim ocem, a zna se da je u jako dobrim odnosima s nizom Vatrenih, od kapetana Modrića, preko Dejana Lovrena kojem je jednom na rođendanu bio gost iznenađenja...

Osim Grdovića, koji dolazi s prijateljem Zvonom Nimcem, na polufinale stižu još mnoge poznate osobe, pomalo je i tajnovito tko sve, s Grdovićem i čuveni zadarski as pjesme Davor Pekota, kao i Rikardo Perković iz grupe Forum. Hotel Hilton ih čeka, nadaju se ovaj put s boljim rezultatom nego u Rusiji.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"To što su napravili Argentinci je ružno i divlje! Nisam to doživio u karijeri". Tim je riječima nekadašnji reprezentativac Josip Šimunić komentirao ponašanje Argentinaca nakon pobjede nad Nizozemskom. Što je vidio na utakmici Hrvatske protiv Brazila, zašto će Vatreni slaviti protiv Argentine i mnoge druge stvari otkrijte u našem Mundocastu:

Linker
05. svibanj 2024 12:18