JACK GUEZ Afp
NE SLAVE BAŠ SVI

VIDEO: Petkovićev gol na 17 različitih jezika je hit! Slave Bosanci, Makedonci, Slovenci, a onda hladan tuš

Većina njih Brunin je gol popratila kao da ga je zabio njihov zemljak
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 12. prosinac 2022. 07:47

Pogodak Brune Petkovića Brazilu većina gledatelja u Hrvatskoj ispratila je uz komentar reportera Hrvatske radiotelevizije Marka Šapita koji je prenosio utakmicu četvrtfinala s Brazilom.

Na YouTube profilu ‘Prva Hrvatska Liga‘ pojavio se zvučni zapis Šapitovog komentara trenutka Petkovićevog gola iz prijenosa na HRT-u, zajedno s još 16 različitih komentara televizijskih reportera.

KAKO SU REPORTERI IZ CIJELOG SVIJETA DOŽIVJELI GOL KOJI JE SPASIO HRVATSKU POSLUŠAJTE OVDJE

Većina njih Brunin je gol popratila kao da ga je zabio njihov zemljak, oduševljeno i s navijačkim prizvukom u glasu..

Zanimljivo je čuti oduševljenje komentatora iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije, ali i strastvene komentare Švicaraca, Talijana, Amerikanaca, Francuza, pa čak i komentatora iz Saudijske Arabije.

Sasvim je poseban komentar, logično, argentinskog reportera. Brazilci su ipak njihovi najveći rivali.

Ipak, nama je najzanimljivija reakcija komentatora dvaju tv-postaja iz Srbije, koji su se trudili biti što tiši, ravnodušniji i hladniji.

Jesu li time izrazili osobni stav, ili su dobili takve naputke za prijenos, ostaje za raspravu. Dakako, Petkoviću i brojnim navijačima Hrvatske to ni najmanje ne smeta, ali je zgodno zabilježiti za povijest...


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Baš mi je jako žao što Oršić ima malu minutažu, ja bih s njim probao!" Tim je riječima nogometni trener Domagoj Abramović objasnio zbog čega bi krilnog napadača Dinama stavio u prvu postavu na utakmici protiv Argentine. Odgovore na sva ostala pitanja vezana uz polufinale SP-a pogledajte u našem novom Mundocastu:

Linker
18. svibanj 2024 14:07