Screenshot
NAŠ SAN I DALJE ŽIVI

Video: Sjajno raspoloženje u taboru Vatrenih! Damir Mišković uhvatio zanimljiv detalj: ‘Svi su tu, a nikog nema‘

Vatreni su još uvijek tu, a od Svjetskog prvenstva oprostila su se brojna poznata lica
Piše: SNObjavljeno: 11. prosinac 2022. 13:33

Sjajno je raspoloženje u taboru Vatrenih dva dana uoči velikog polufinala i okršaja kojeg nadolazećeg utorka imamo s Argentinom (20.00).

Preskočimo li Lionela Messija i društvo, ući ćemo i drugo Svjetsko prvenstvo zaredom u samu završnicu i borbu za veliki trofej te napraviti nešto što nisu uspjele brojne reprezentacije koje su uoči Mundijala u Kataru slovile za veće favorite od Vatrenih.

A kakva su se imena oprostila od SP-a, možemo vidjeti i u zanimljivom video koji nam je iz Dohe poslao predsjednik Rijeke i dopredsjednik HNS-a Damir Mišković.

"Sad smo u ulici posrnulih velikana. Svi su tu, a nikog nema", komentirao je u šaljivom tonu Mišković kadrove koji prikazuju zgrade ukrašene brojnim poznatim nogometnim licima.

VIDEO: Damir Mišković


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"To što su napravili Argentinci je ružno i divlje! Nisam to doživio u karijeri". Tim je riječima nekadašnji reprezentativac Josip Šimunić komentirao ponašanje Argentinaca nakon pobjede nad Nizozemskom. Što je vidio na utakmici Hrvatske protiv Brazila, zašto će Vatreni slaviti protiv Argentine i mnoge druge stvari otkrijte u našem Mundocastu:

Linker
28. ožujak 2023 15:19