Zach Lowe pije za Hrvatsku

 SCREENSHOT: VIDEO
MAJSTOR JE I NAZDRAVIO

VIDEO: Slavni američki novinar sve šokirao - pojavio se u Modrićevom dresu i pio tekilu na TV-u u čast Vatrenih

Zach Lowe se već nekoliko puta deklarirao kao veliki navijač hrvatske nogometne reprezentacije.
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 10. prosinac 2022. 11:34

Pobjeda Hrvatske nad Brazilom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva oduševila je mnoge navijače Vatrenih diljem svijeta, među kojima je i jedan od najpoznatijih američkih košarkaških novinara Zach Lowe. On je osvjedočeni ljubitelj nogometa, a kako mu je supruga iz Hrvatske, onda se odavno deklarirao kao navijač Vatrenih. U svojim podcastima često je pričao o hrvatskim nogometašima, a jučer je burno proslavio pobjedu nad Brazilom.

Prvo je, po posljednjem sudačkom zvižduku objavio ovaj tweet:

No, prava je stvar uslijedila nakon toga. Lowe je na poznatom američkom sportskom kanalu ESPN gostovao u emisiji koja se bavila NBA-om, ali sve je pretvorio u nogometni show. Pojavio se u Modrićevom dresu s brojem 10, a sve je šokirao ispijanjem tekile u čast Hrvatske.

"Mi u Hrvatskoj kažemo - živjeli", poistovjetio se Lowe s Hrvatima i naiskap popio tekilu te šokirao voditeljice i oduševio mnogobrojne komentatore, posebno one iz Hrvatske...


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Dalić i Modrić su napravili ključnu stvar! Hrvatska sada razmišlja na potpuno drugačiji način". To je jedan od zaključaka kojeg je donio Nikola Jurčević u našem novom Mundocastu u kojem smo analizirali sve viđeno na utakmici između Hrvatske i Brazila.

Linker
28. travanj 2024 01:49