Screenshot (TikTok - zagrebackimelemnovi)
VELIKO SLAVLJE

VIDEO: Šou u Dubravi nakon dolaska Vatrenog! Juranovića uz pjesmu bacali u zrak, pogledajte ovu ludnicu

Neki su Vatreni nakon dočeka na Trgu u istoj večeri imali još jedno druženje s navijačima
Piše: SNObjavljeno: 19. prosinac 2022. 09:21

U nedjelju su se sa svjetskom broncom vratili u Hrvatsku, potom s navijačima na Trgu bana Jelačića proslavili novi veliki uspjeh hrvatskog nogometa, ali za neke to nije bio kraj lude večeri.

Jedan od onih koji su u istoj noći doživjeli još jedan doček bio je Josip Juranović, desni bek Vatrenih kojemu su u njegovoj Dubravi priredili feštu za pamćenje.

Hrvatskom reprezentativcu koji je oduševio na Svjetskom prvenstvu i čiji su nastup protiv Brazila već opjevali svi domaći, ali i brojni strani mediji, skandirali su deseci navijača koji su ga u Dubravi dočekali s pjesmom i navijačkim rekvizitima.

Padale su brojne fotografije, svi su htjeli ovjekovječiti trenutak s hrvatskim reprezentativcem, a u jednom su trenutku Juranovića uz stihove ‘Ruže Hrvatske‘ okupljeni podigli te počeli euforično bacati u zrak.

Josip je, podsjetimo, svoj nogometni uspon započeo upravo u Dubravi, a 2015. je potpisao za splitski Hajduk. Godine 2020. potpisuje za varšavsku Legiju i tada kreće njegova eksplozija jer već godinu dana kasnije stiže u slavni Celtic, a potom i do Mundijala na kojem je bio jedan od najvećih junaka Vatrenih.

- Ovo je za sve one koji mi nisu vjerovali trn u oku, izjavio je još nakon velike i bronce vrijedne pobjede nad Marokom.

@zagrebackimelemnovi Ovako je Dubrava dočekala Juranovića ❤️ #Juranović #dubrava #zagreb #zagrebackimelem ♬ original sound - ZAGREBAČKI MELEM


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

U posljednjem Mundocastu u gostima nam je bio Ilija Lončarević s kojim smo komentirali finale između Argentine i Francuske, ali i ocijenili pojedinačni učinak hrvatskih nogometaša u Kataru. Pogledajte tko je bio najbolji, a tko je mogao dati više:

Linker
28. travanj 2024 15:05