Screenshot (Twitter)
OVO IM NIJE TREBALO

VIDEO: Sramotne scene iz argentinske svlačionice! Minuta šutnje za Mbappea i žestoko vrijeđanje Camavinge

Argentinci su pretjerali u slavlju, a posebno se priča o potezima Emiliana Martineza i Sergija Agüera
Piše: SNObjavljeno: 19. prosinac 2022. 07:00

Argentinci su u nedjelju zasjeli na svjetski tron, nakon 36 godina čekanja, ali i nakon spektakularnog finala koje su presudili jedanaesterci.

Ludo slavlje Lionela Messija i društva krenulo je još na travnjaku Lusail Iconic stadiona, a nedugo nakon toga nastavilo se i u svlačionici iz koje stižu kadrovi zbog kojih su se novi svjetski prvaci našli na žestokom udaru kritika.

Naime, Argentinci su u ludom slavlju prešli granicu potezima usmjerenima prema dvojici francuskih reprezentativaca. Jedan od njih je i Kylian Mbappé, čovjek koji je u finalnom okršaju iza leđa Emiliana Martineza provukao čak tri lopte u 120 minuta, a onda tome dodao još jednu tijekom izvođenja jedanaesteraca.

Zanimljivo, upravo je Martinez bio glavni provokator u svlačionici te je u jednom trenutku zaustavio slavljenički ‘vlakić‘ i zatražio minutu šutnje za Mbappéa.

Drugi francuski reprezentativac koji se našao na udaru bio je Eduardo Camavinga, njega je pak izvrijeđao ‘posebni gost‘ u argentinskoj svlačionici, proslavljeni Sergio Agüero koji je tijekom Instagram prijenosa u jednom trenutku veznjaka Real Madrida nazvao ‘ku***glavim".

Bespotrebno i za svaku osudu...



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

U posljednjem Mundocastu u gostima nam je bio Ilija Lončarević s kojim smo komentirali finale između Argentine i Francuske, ali i ocijenili pojedinačni učinak hrvatskih nogometaša u Kataru. Pogledajte tko je bio najbolji, a tko je mogao dati više:

Linker
20. travanj 2024 11:44