ALBERTO PIZZOLI Afp
BIJESAN KAO RIS

Video: Uveo Argentinu u polufinale, a onda opleo po legendi! ‘Je*** sam te dvaput, dva puta sam te je*** ku*vo‘

Emi Martinez obranio je čak dva jedanaesterca u raspucavanju i doveo je Argentinu u polufinalu
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 10. prosinac 2022. 10:22

Argentinski heroj Emiliano Martinez savjetovao je nizozemskog izbornika Louisa van Gaala da "drži jezik za zubima" i opisao suca kao "beskorisnog" nakon njihove loše raspoložene pobjede u četvrtfinalu. Martinez je obranio dva udarca s točke dok je Argentina pobijedila u pulsirajućoj igri na jedanaesterce i osigurala polufinale s Hrvatskom, ponovno na stadionu Lusail u utorak navečer. Njihova pobjeda od 4-3 u raspucavanju uslijedila je nakon iscrpljujućeg remija 2-2 nakon 90 minuta, uključujući više od jedne gužve između strana dok je španjolski sudac Antonio Mateu Lahoz podijelio čak 17 žutih kartona i borio se da zadrži kontrolu nad rezultatom.

Martinez je obranio prva dva argentinska jedanaesterca Virgila van Dijka i Stevena Berghuisa, pri čemu je vratar Ville u oba puta pročitao namjeru svojih protivnika. "Čuo sam Van Gaala kako govori. ‘‘Imamo prednost u penalima, ako idemo na penale pobijedit ćemo.‘ Mislim da mora držati jezik za zubima", dodao je Martinez u intervjuu za argentinske novine neposrednu po završetku utakmice. Nakon slavlja sa suigračima, ljutito je prišao klupi Nizozemske kako bi se obračuna s nekim, a kamere su sve to snimile.

"Je*** sam te dva puta, dva puta sam te je*** ku*vo", dobacivao je Martinez nekom od članova reprezentacije Nizozemske, dok ga je argentinski trener golmana pokušao smiriti iako su navodno njegove riječi su bile upućene upravo Van Gaalu što je pokazao drugi ugao kamere.

"U polufinalu smo jer igramo strastveno i ostavljamo srce na terenu u svakoj utakmici. Uzbuđeni smo zbog utakmice kao i cijeli naš narod u Argentini. Ovdje imamo nevjerovatnu podršku i siguran sam da će tako biti i u polufinalu gdje nas čeka Hrvatska", zaključio je argentinski vratar za u razgovoru domaće medije.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Dalić i Modrić su napravili ključnu stvar! Hrvatska sada razmišlja na potpuno drugačiji način". To je jedan od zaključaka kojeg je donio Nikola Jurčević u našem novom Mundocastu u kojem smo analizirali sve viđeno na utakmici između Hrvatske i Brazila.

Linker
04. svibanj 2024 09:19