GABRIEL BOUYS Afp
ZBILJA SPEKTAKULARNO

VIDEO: Vatreni će uživati u neviđenom luksuzu! Pogledajte kako izgleda stadion na kojem Hrvatska otvara SP

Hrvatska nogometna reprezentacija saznala je u petak suparnike na SP-u u Kataru
Piše: SNObjavljeno: 02. travanj 2022. 10:18

Vatreni otvaraju SP protiv Maroka 23. studenog u 11.00 sati po hrvatskom vremenu na stadionu Al Bayt u Al Khoru.

Četiri dana kasnije svjetskim doprvacima slijedi ogled protv Kanade u 17.00 sati na stadionu Khalifa International u Dohi, a nastup u skupini Hrvatska će zaključiti 1. prosinca u 16.00 sati protiv Belgije na stadionu Ahmad Bin Ali u Al Rayyanu.

Otvarajuća utakmica između Vatrenih i Maroka bit će, dakle, odigrana na veličanstvenom stadionu Al Bayt čija je izgradnja koštala oko 770 milijuna eura. Stadion izgleda prekrasno, a neki podaci o njemu zvuče vrlo zanimljivo. Naime, ma ovom se stadionu nalazi i hotel od pet zvijezdica sa 96 soba pa će tako gosti moći gledati utakmice iz svojih soba, doslovno. Stadion ima i pokretni krov, a kapacitet mu iznosi 60.000 sjedećih mjesta.

A tek svlačionice. U najmanju ruku, može se reći da izgledaju luksuzno. Umjesto na klupama, igrači će se na poluvremenu i nakon utakmica moći odmarati u foteljama. Uostalom, pogledajte i sami.

image

Svlačionica na stadionu Al Bayt

SCREENSHOT: YOUTUBE

Izgled stadiona Al Bayt pogledajte OVDJE.

Na Al-Baytu će prva utakmica biti odigrana između selekcija Katara i Ekvadora 21. studenoga. Ugostit će, između ostaloga, i utakmicu Španjolske i Njemačke, a bit će domaćin po jednon meču osmine finala, četvrtfinala i polufinala.

Izgled stadiona Al Bayt možete pogledati i OVDJE.

image
GABRIEL BOUYS Afp
image
GABRIEL BOUYS Afp
image
ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
image
ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
image
ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix

Linker
24. travanj 2024 18:57