ODD ANDERSEN Afp
OGLASILI SE IZBORNICI

Žestoke reakcije zbog kontroverzne odluke: ‘Kaos! Pa što su radili u VAR sobi? Samo zato što je to Ronaldo...‘

‘Pitao sam mogu li razgovarati sa sucem nakon utakmice. Dobio sam odgovor da to nije moguće‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. studeni 2022. 21:02

U najmanju ruku kontroverzni kazneni udarac dosuđen za Portugal nakon pada Cristiana Ronalda izazvao je lavinu komentara. Još danima će se razglabati je li prekršaj nad Cristianu Ronaldu u kaznenom prostoru, a koji je prethodio jedanaestercu kojeg je najveća portugalska zvijezda iskoristila u 56. minuti, ispravno dosuđen ili je CR7 na svoj status i autoritet ipak izvukao prekršaj kod marokanskog suca Ismaila Elfatha.

Izbornik Gane Otto Addo bio je jasan:

- Kazneni udarac nije postojao! Svi su vidjeli da je Salisu igrao loptom. Što su u VAR-u radili? - rekao je Addo o navodnom prekršaju nakon kojeg su Portugalci zabili za vodstvo.

image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

Izbornik Gane dodao je i kako taj prekršaj ne bi bio dosuđen niti jednom drugom igraču.

- Samo zato što je to Ronaldo. Ovo je kaos. Pitao sam mogu li razgovarati sa sucem na trenutak nakon utakmice. Dobio sam odgovor da je na sastanku i to nije moguće - grmio je Addo.

Santos: Primili smo golove koji su došli niotkuda, to mi je teško priznati

- Bili smo organizirani, Gana nije uspjela stvoriti probleme ni brzim izlascima u protunapadu. Igrali smo sigurno, ali previše pasivno i nedostajalo je agresije. Protiv tako zatvorenog protivnika treba imati mnogo strpljenja, s vremenom smo uspjeli stvoriti nekoliko opasnih situacija i to je pozitivan signal. Ipak, primili smo golove koji su došli niotkuda, to mi je teško priznati - zaključio je pobjednički izbornik Santos. (Piše: Marko Crnjak)

Linker
07. lipanj 2023 11:09