Angel Di Maria

 KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
SVE JE PREDVIDIO

Zvijezda Argentine pisala supruzi prije finala: ‘Ljubavi, sutra ćemo biti prvaci svijeta, a ja ću zabiti...‘

Argentinski napadač kao da je znao što će se dogoditi u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. prosinac 2022. 09:57

Izbornik Argentine Lionel Scaloni uspješno je igru svoje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru prilagođavao suparnicima, nastojeći iskoristiti njihove najslabije strane.

Odličan je potez Scaloni povukao i u finalu, gdje je u napad od prve minute postavio iskusnog ofenzivca Juventusa Angela Di Mariu.

On je prvo izborio (doduše dvojbeni) kazneni udarac kojeg je Lionel Messi pretvorio u vodstvo, da bi potom i sam postigao pogodak za 2:0.

Kako nije bio u potpunosti spreman za punu minutažu, Di Maria je napustio teren Lusaila u 64. minuti, no svoje je do tada napravio.

Argentinski napadač kao da je znao što će se dogoditi u nedjeljnom finalu. Otkrivaju to poruke koje je poslao supruzi, a koje su pronašle svoj put do društvenih mreža,

"Ljubavi, postat ću prvak svijeta. To je zapisano. Postići ću pogodak. Zapisano je kao Maracana ili Wembley. Idi i uživaj sutra jer ćemo biti prvaci svijeta. Nas 26 ovdje i naše obitelji to zaslužuju", napisao je Di Maria.

Na kraju se sve to i ostvarilo. Di Maria je na Maracani u Rio De Janeiru izgubio finale Svjetskog prvenstva s Njemačkom 2014. godine, dok je iste godine na Wembleyju s Real Madridom osvojio Ligu prvaka...

Linker
25. travanj 2024 17:40