ALBERTO PIZZOLI Afp
SASVIM ISKRENO

Zvijezda Argentine poručila legendarnom treneru da je najgori koji ga je trenirao, a sada mu je stigao odgovor

Nizozemac je u Kataru, vjerojatno i zadnjem natjecanju prije trenerskog umirovljenja, pun ljubavi prema svojim igračima
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 08. prosinac 2022. 15:43

Nije moglo posljednje obraćanje Louisa van Gaala uoči utakmice protiv Argentine proći bez pitanja o Angelu di Mariji. Nizozemski trener u odgovoru je ponudio spektakl.

- Jako mi je žao što je Ángel di María rekao da sam ja najgori trener kojeg je ikada imao. On je jedan od rijetkih igrača koji je to kazao. Ovdje, pokraj mene, sjedi Memphis Depay. I on je bio u Manchester Unitedu kada sam bio trener, prošao je isto što i di Marija, a sada se ljubimo u usta - kazao je van Gaal i okrenuo se Depayu koji je sjedio pored njega.

image
ALBERTO PIZZOLI Afp

- Nećemo to učiniti sada, ali tako stvari funkcioniraju u nogometu. Ali tako to ide u nogometu. Ljudi se sada smiju, ali sam isto prošao s Memphisom kao s di Marijom. Nije zabavno, ali vjerujte mi: trener to ne radi bez razloga. Ali pogledajte kako se danas ponašamo jedan prema drugom. Ne želi poljubac u usta, šteta... - govorio je van Gaal dok istovremeno Depay nije uspjevao zadržati smijeh.

Van Gaal je u Kataru, vjerojatno i zadnjem natjecanju prije trenerskog umirovljenja, pun ljubavi prema svojim igračima. Nakon trijumfa protiv Senegala u osmini finala u obraz je poljubio Denzela Dumfriesa zbog sjajne utakmice koju je odigrao.

Linker
19. travanj 2024 11:47