Lewandowski, Pedri i Dembele

 XAVIER BONILLA Nurphoto Via Afp
ZANIMLJIVA ODLUKA

Zvijezda Barcelone obećala da će obrijati glavu ako njegova reprezentacija osvoji naslov svjetskog prvaka

Očito ima potrebu riješiti se svoje kose jer je identičnu izjavu dao i za vrijeme Eura prošle godine
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 14. studeni 2022. 20:40

Na okupljanju španjolske nogometne reprezentacije uoči putovanja na Mundijal u Katar, zvijezda Barcelone Pedri dao je zanimljivo obećanje, "Ako osvojimo turnir reći ću frizeru da mi obrije glavu ili napravi nešto slično", rekao je 19-godišnji veznjak čiju je izjavu prenjeo AS.

Pedri je bio jedan od najboljih igrača Španjolske na Euru prošle godine kad ih je u polufinalu izbacila Italija, kasniji prvak istog natjecanja. Zanimljivo, i tada je ovaj nogometaš pokazao tendenciju da se želi riješiti svoje kose jer je nakon prolaska Švicarske u četvrtfinalu, boljim izvođenjem jedanaesteraca, rekao:

image

Gavi i Pedri na nagradi Golden Boy

FRANCK FIFE Afp

""Ako osvojimo Euro 2020., obrijat ću glavu", objavio je Pedrijeve riječi Mundo Deportivo prošle godine. Kako su ga već tada zbog stila igre uspoređivali s klupskom legendom Andresom Iniestom zbog njegovog stila igre i pozicije, navijači Blaugrane nisu mogli a da se ne našale na račun toga koliko bi njih dvojica bili slični.

Za prošlogodišnjeg osvajača nagrade ‘‘Golden boy‘‘ ovo će biti prvo Svjetsko prvenstvo u karijeri i jedan je od sedmorice igrača Barcelone koji se nalaze na popisu od 26 putnika koje će izbornik reprezentacije Luis Enrique voditi u Katar. Pored njega tu su Jordi Alba, Eric Garcija, Sergio Busquets, Gavi i Ansu Fati. La Roja s mladom ekipom želi ponovno osvojiti trofej koji su samo jednom u svojoj povijesti podigli, 2010. godine u JAR-u.

Linker
19. travanj 2024 11:11