Jeffrey Schlupp neće ići u Katar

 BEN STANSALL Afp
MENADŽER POLUDIO

Zvijezda Premier lige precrtana 10 dana prije početka SP-a! ‘Tamo sjede samo kriminalci, više me nemojte zvati‘

Jeffrey Schlupp nije dobio poziv izbornika Gane, a njegovom menadžeru to nije najbolje sjelo
Piše: SNObjavljeno: 10. studeni 2022. 16:39

Još je jako malo ostalo do početka Svjetskog prvenstva u Katru. Većina izbornika već je predala svoje popise za najveću svjetsku smotru koja počinje 20. studenog, a neki će to napraviti vrlo brzo. Kao i uvijek, nezadovoljnih već ima na pretek.

Iako izbornik Gane Otto Addo nije još poslao službeni popis i skratio listu od 55 putnika za Katar, neke je nogometaše već obavijestio kako neće biti s ekipom na SP-u. Među otpisanima se našao Jeffrey Schlupp, iskusni lijevonogi nogometaš Crystal Palacea koji je svojedobno i osvojio naslov prvaka Engleske s Leicester Ctyjem.

Schlupp je još prije nekoliko tjedana saznao da neće biti u reprezentaciji, a to je iznerviralo i njega i sve oko njega. Tu se pojavio i stanoviti Calvin Riches koji se predstavlja kao njegov menadžer koji je totalno poludio ada je čuo za ovu odluku izbornika i Savez optužio za korupciju.

Schlupp je ove sezone igrao 13 od 15 mogućih utakmica u Premier ligi, a od toga je 11 puta bio u prvih 11. Propustio je tek susrete s Manchester Unitedom i Brightonom, a riječ je svakako o jednom od najjačih igrača Gane koji može igrati na svim pozicijama po lijevoj strani terena, ali i kao centralni vezni.

"U Nogometnom savezu Gane sjedi gomila kriminalaca. Sve je puno korupcije. Nikada više nemojte zvati moj broj", poručio je Riches i tako vjerojatno isključio mogućnost da njegov klijent ikada više zaigra za reprezentaciju iako nema još ni 30 godina.

Linker
23. travanj 2024 23:05