RAZOČARAN I UVRIJEĐEN

Špaco bijesan na Balakova: 'Nije me pustio gledati trening, kao da sam ja neki špijun!?'

Ista pravila očito vrijede za sve. Tako je trener Hajduka Balakov u ponedjeljak na treningu pokazao izlaz bivšem direktoru Grbiću, Poklepoviću i fotoreporteru Cropixa
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. srpanj 2011. 18:57

Stanko Poklepović naišao je na zatvorena vrata treninga Hajduka u ponedjeljak navečer. Sigurnosna služba bila je neumoljiva, za nikoga nema prolaza kad Bijeli treniraju. Naredio je tako Balakov i pravilo vrijedi za sve, bez iznimke.

Međutim, Stanko Poklepović je pokušao doći do glavnog terena. Prvo su ga zaustavili momci iz osiguranja, a potom je klupski team-menadžer Krešimir Mikulandra otišao upitati Balakova može li bivši strateg Bijelih promatrati trening. I vratio se s negativnom odgovorom. Naljutio se Špaco na zapovijed kako je ulaz otvoren samo članovima Uprave, predsjedniku Malešu i šefu struke Nižetiću.

- Razočaran sam i uvrijeđen. Nisam ja bilo tko. Nisam ja špijun da ne bih mogao gledati trening - kazao je ljutiti Poklepović i dodao:

- Umjesto da me pita nešto, on se ponio ispod svakog nivoa sportske kulture.

Tako je Poklepović ostao ispred vrata i umjesto gledanja treninga, vidno ljutit otišao je popiti piće u caffe Autoroller, neposredno uz praonicu gdje je sve i počelo. Mislio je šjor Špaco kako će samo ostaviti auto na pranje i lagano ući na trening pored ljudi s kojima je još prošle godine usko surađivao. Ali, pravila su takva da Balakov nikome ne dopušta pogled na trening. Kada trener kaže 'zatvoreni', onda zaista tako i misli.

- Ako vježbamo prekide ili neke druge stvari, onda imamo zatvoreni trening. Inače, su treninzi uglavnom otvoreni - objasnio je Balakov u ponedjeljak ujutro kao da je znao što bi se jednom moglo dogoditi.

Linker
19. svibanj 2024 08:02