Action Images via Reuters/Andrew Couldridge
BOMBA NA POMOLU?

ŠPANJOLCI SE RASPISALI! BARCELONA NA ZIMU DOVODI NOVOG NAPADAČA? Coutinho čelnicima Barce predložio sjajnog napadača kao zamjenu za Luisa Suareza

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2018. 00:13

Još je malo ostalo do zimskog prijelaznog roka, a mediji diljem Europe naveliko su krenuli s nagađanjima i pričama tko bi uskoro mogao promijeniti sredinu. Možda i najviše govori se o tome tko bi uskoro mogao otići, ali i doći na Nou Camp.

Španjolski mediji pišu o tome da čelnici Barce na zimu žele napraviti nekoliko izmjena, ali kako će veliki remot doći tek na kraju sezone. Gotovo je sigurno kako bi neko novo ime trebalo sletjeti u obranu, ali i u napad jer se sve više spominje odlazak Luisa Suareza.

Od svog dolaska iz Liverpoola Urugvajac je odigrao nekoliko fenomenalih utakmica, ali ove je sezone malo zapelo. Iako je starter u gotovo svakoj utakmici ne bi bilo nemoguće da Suarez uskoro preseli na klupu, a možda i napusti Nou Camp.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group C - Liverpool v Paris St Germain - Anfield, Liverpool, Britain - September 18, 2018  Liverpool's Roberto Firmino celebrates scoring their third goal   REUTERS/Phil Noble
REUTERS

Kako prenosi španjolski AS Brazilac Coutinho je čelnicima kluba predložio jedno ime, a to je Liverpoolov Roberto Firmino. Brazilac vjeruje kako bi se upravo on sjajno uklopio u Barcin susrav igre.

Linker
17. svibanj 2024 14:14